image description

Het gouden duo op de hengelsportbeurs !

Gouden duo’s, namen die we nooit meer vergeten. We zijn er mee opgegroeid en de ouderen onder ons kennen ze nog wel. Saskia en Serge, Milli Vanilli de Everly brothers of The Carpenters!!!

En dan heb je nog het duo Ed en Marko, voor elke visser wel bekend denk ik… En zo heeft elke roofvisser wel zijn vismaatje en vorm je een duo, misschien wat minder bekend maar een ieder voor zich wereldberoemd.

Tijdens de beurzen zijn Dennis en Derk ook een gouden duo, gezelligheid en lol zijn het motto maar beide een brok aan ervaring als roofvisser maar ook als bedrijf. Dennis met vliegvismateriaal en streamers. Een hardhoofd als het aankomt op vangsten met de zwieberlat want er bestaat bij hem gekscherend geen andere visserij meer voor snoek. Hij is specialist op dat gebied en dat vertaald zich naar zijn webshop. Hier vind je alleen het beste van het beste en zal je dus ook niet snel belanden in een doolhof aan termen en benamingen.

Ik zelf heb mij de afgelopen jaren ontwikkeld in de werpende visserij op snoek met jerkbaits en pluggen. Maar ook het slepend vissen is iets wat ik graag doe want uiteindelijk wil ik gewoon vis vangen. Zo zal je bij mij in de shop wat sneller exclusief materiaal vinden en is doorsnee niet echt een term die ik vaak gebruik…. Tijdens deze beurs zal ik ook exclusief het merk Nilsmaster gaan verkopen omdat dat ook een merk is die past binnen de gedachte van Derkbait en waarom hoef ik niet uit te leggen denk ik.

Wees welkom op de gezelligste stand van de beurs in Utrecht en vertel over je vangsten. Of wellicht wat info over de visserij waar ook wij oneindig lang over kunnen kletsen en wie weet kun je de verleiding niet weerstaan van alles wat er hangt!!

We zien jullie in Utrecht tijdens de beurs waar iedereen het hele jaar over praat!!

Vriendelijke groet,

Het gouden duo op de hengelsportbeurs !

ANDEREN LAZEN OOK