Het gaat langzaam maar zeker beter!

Savage Gear Halibut Challenge:

Het gaat langzaam maar zeker beter!

Door: Joris Nieuwenhoff

Zondag 1 augustus, laat me beginnen om te vertellen dat mijn gezicht bijna in mijn laptop zit. Ik ben kapot! We vertrokken rond half 5 en kwamen om 18.30 uur terug. 14 uur op het water was voldoende zullen we maar zeggen.

Maar een lang verhaal kort, want mijn wekker gaat zo meteen weer om 4 uur! De Spakmannen hebben vandaag hun slag geslagen met de kabeljauwen en schitterende koolvissen. Helaas geen heilbot maar ze hebben genoten van een heerlijke dag met veel, grote en mooie vissen . Ze moesten nog 2 uur lang fileren om alles af te krijgen!


De Spakmannen hebben vandaag hun slag geslagen met de kabeljauwen.


De groep van Ed had een off dag. Te veel gevaren en te weinig gevist. Niets liep er goed behalve Alex die een leuke heilbot mocht bijschijven van 75 cm. Maar dat was dan ook wel het hoogtepunt van de dag.


Ronald en Jan hebben twee heilbotten gevangen. Ze weten nu na 5 keer hier geweest te zijn hoe het moet, goed gedaan jongens.



Bij ons op de boot waren er 4 heilbotten. Lars twee, ik een en Pasal een. Pascal staat dan ook nu bovenaan met een helibot van 1.20 meter. Zijn shad werd  halverwege het water grof gegrepen en na een imposante drill mocht
de dame bij ons instappen aan boord.



Het gaat langzaam maar zeker beter, dus wie weet wat er morgen komt? In ieder geval goed visweer!

Morgen weer de volgende update.

Joris Nieuwenhoff Visreis.nl