image description

Het avontuur skrei vissen in Alesund 2019

Het is zover!

Het avontuur skrei vissen in Alesund 2019 gaat weer van start met de Wahoo. De reis in 2018 is uitzonderlijk goed geweest met giga kabeljauwen tot 1,40 meter en bijna 30 KILO! We hebben het weer goed voorbereid om het voor iedereen helemaal perfect te kunnen regelen.

Hiervoor hebben we gekozen voor een exclusieve samenwerking met Joris Nieuwenhoff van Visreis.nl en met een prachtig hotel in ålesund gelegen aan de haven waar de Wahoo voor de deur ligt!!!!  Met Joris hebben we dit hele traject professioneel uitgewerkt tegen aantrekkelijke tarieven. Vorig jaar was hij ook al onze partner en dat is ons, en de gasten, goed bevallen.

We hebben dit jaar wel de prijzen iets aangepast en hebben we  moeten besluiten dat we een minimum aantal gasten nodig hebben om dit ‘ålesund project 2019’ een commercieel en zinvolle onderneming te maken. Dat betekent dat we ons voorbehouden tot (medio / eind) december om een beslissing te nemen of het definitief doorgaat.

We hebben een minimale bezetting van 50 % nodig op de boot om dit commercieel haalbaar te maken. Hiervoor nemen we dus de tijd tot medio / eind december om dat te realiseren. Nu verwachten we zelf dat wel te gaan halen, want we hebben veel aanvragen gekregen voor deze visreis. Dus we zien dat zeker zeer positief tegemoet. En mochten we de 50 % eerder bereiken gaan we dat natuurlijk ook eerder bekend maken.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

  • Jij stuurt een e-mail met de gewenste periode en het aantal personen. Joris neemt per mail contact met jullie op om dit verder te regelen conform jullie wensen.
  • Joris vraagt eerst om de exacte voor- en achternamen van de deelnemers om de tickets vast te kunnen leggen en weet dan ook meteen de exacte vluchtprijzen.
  • Je krijgt vervolgens van Joris een vrijblijvende e-mail van de door jullie gewenste visreis.
  • Medio / eind december of zoveel eerder als mogelijk hoor je vervolgens of we voldoende deelnemers hebben om het definitief door te laten gaan. Mochten we onvoldoende deelnemers vinden zit je nergens aan vast en als het wel door gaat is alles verder voor elkaar en ontvang je de factuur.

Joris zet de vliegtickets vrijblijvend in optie in een professioneel boekingssysteem voor reisbureaus en is hierin gespecialiseerd. Daardoor kan hij de tickets vastleggen zonder verplichtingen.

Voordelen:

  1. We hebben betere tarieven voor het Scandic hotel dan ,
  2. We kunnen de tickets vrijblijvend in optie zetten en
  3. Je visreis valt volledig onder de reisgarantieregeling.

Allemaal zaken die je zelf niet voor elkaar kunt krijgen en een professionele afhandeling garanderen tegen een gunstige prijs voor alle vissers/gezelschappen.

Kijk op deze pagina voor alle details en prijzen van deze visreis https://www.visreis.nl/wahoo

Mocht je nog vragen hebben stuur Annette van Sportfishing Company of Joris van Visreis  gerust een e-mail.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 2
Willem Moorman -