image description

Bestel nu je intree kaarten online met 25% korting en 50% korting op uw parkeer ticket !

Hengelsport- en Botenbeurs 

Het aftellen voor 'Utrecht' is begonnen 

Met nog vier weken te gaan, is de Hengelsport- en Botenbeurs, van 1 tot en met 3 december in de Utrechtse Jaarbeurs, helemaal volgeboekt. Er is geen stand meer te verkrijgen.

De beurs heeft een interessant en vol programma, dus bestel op tijd je kaarten online met 25% korting en je parkeerkaart met 50% korting!

In de tussentijd draait de Facebook-pagina van de Hengelsport- en Botenbeurs op volle toeren met het verwerken van de acties waarbij al prachtige prijzen worden weggegeven zoals goodiebags ter waarde van 75 euro, shoptegoed van 100 euro en andere prachtige prijzen, aangeboden door onze standhouders.

Klik hier voor een overzicht van alle deelnemers.

Toekomst
De drie beursdagen op 1, 2 en 3 december 2017 zijn volgepland met activiteiten van standhouders, verenigingen en organisaties. Alle dagen is er voor de jeugd wat te halen als je er vroeg bij bent.

Want zoals bekend, kunnen de eerste 350 kinderen t/m 16 jaar een gratis Mitchell-hengel krijgen.

Weet je ook dat de jeugd t/m 13 jaar gratis naar binnen mag onder begeleiding? Kinderen kunnen zich prima vermaken op de beurs met onder meer de Casting Combat-oefenbaan van Groot Rotterdam en het Stekkie-jeugdparcours en jeugdplein van Sportvisserij Nederland, waar je onder meer leert rigs knopen, een fotoworkshop kunt volgen of op de drilmachine uit je dak kunt gaan.

Diverse standhouders hebben activiteiten voor de jeugd, zoals kunstvliegen binden. Vergeet niet bij de entree de Stekkie-deelnamekaart te vragen. En vergeet natuurlijk ook niet met Ed Stoop of Marco Kraal op de foto te gaan!

Reisbureaus en visaccommodaties
Ook voor de beste visreizen en -accommodaties gaat u naar de Hengelsport- en Botenbeurs. Uiteraard staat Cordes Travel weer op de beurs met hun machtige stand met drie grote 42’ HD TV’s waar zij de mooiste beelden afspelen uit hun programma van twaalf landen.

Ook VVP Verhuur in Vinkeveen heeft een prima vislocatie voor groepen, met of zonder eigen boot. Bij Catfish Camp Caspe staat vissen in een prachtig Spaans landschap van steile rotsoevers of glooiende velden op de vissoort die je het liefst vangt, centraal.

Wicklow Boat Charters (Vissen in Ierland) brengt je naar de beste plekken en adviseert wedstrijdvisser Kit Dunne hoe u allerlei haaiensoorten kunt vangen. Ook Vakantiepartner Denemarken, P&S Visreizen, Roned Spanje ,Tight Lines en Visreis.nl worden weer vertegenwoordigd. Voor meer informatie kijk op onze deelnemerslijst.

Karperkoorts
Op CarpSquare zal het de hele dag druk blijven met maar liefst 4000 m² aan standhouders die allemaal op de geliefde karper gericht zijn. Hier kun je alle flavours en geuren van boilies vergelijken, voerbootdemonstraties bekijken (en zelf uitproberen), bivvy’s bekijken, hengels uitproberen en beetmelders vergelijken. Er zijn veel groothandels die hun producten voor 2018 al hebben staan en dat graag willen tonen! Bovendien zal een groot deel al verkrijgbaar zijn bij de aanwezige winkeliers. De karperkoorts stijgt!

Primeurs
Wie de rubriek ‘Nieuws’ op de website van de beurs bekijkt, kan al zien dat er enorm veel primeurs zijn in Utrecht en dat die nieuwtjes mooi verspreid zijn over alle disciplines met fraai nieuw kunstaas, prachtige nieuwe boten en fishfinders, en talloze karperprimeurs. Ook de vliegvissers, zeevissers en witvissers komen ruimschoots aan hun trekken in de Jaarbeurs.

Lezingen van cracks
Speciale aandacht dit jaar voor de lezingen, waarbij zeer interessante voordrachten zullen plaatsvinden van tal van cracks zoals: Bertus Rozemeijer (roofvis), Marco Kraal (meerval 2.0), Jan van de Bovenkamp (witvis), Dietmar Isaiasch (roofvis - back to the roots), Robert Paul (roofvis) en Oscar De Leuw (streetfishing). Voor karper hebben we: Michiel Pilaar en Pieter van de Werfhorst. Hier kun je de kunst afkijken en alles vragen over de visserij die je voorkeur heeft.

Totale beleving
De ‘totale beleving’ van de Utrechtse beurs spreekt veel sportvissers aan. Er is informatie en vertier voor jong en oud en bovendien gelegenheid om rustig bij een lekker broodje en een drankje de laatste vangstgegevens uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Zien wij jou ook in Utrecht? De beurs is op 1, 2 en 3 december dagelijks van 10 tot 17 uur geopend!

Vele voordelen online kaartverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017 
Bestelt u uw ticket online, dan profiteert u van vele voordelen. Op een online ticket bespaart u maar liefst 3 euro én u maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. € 3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN).

Daarnaast kunt u online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 feiten: 
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00 - 17:00 uur 
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis. • Online parkeerkaart met 50% korting.
• 160 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa 

Belangrijke websites: www.carpsquare.nl en www.hengelsportbeurzen.nl.
Belangrijke Facebookpagina’s: Carpsquare, Predatorsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -