Het aftellen is begonnen

Persbericht Hengelsport en Botenbeurs 

Het aftellen is begonnen 

Met nog een dikke week te gaan, stijgt de beurskoorts al aardig in Utrecht. Alle disciplines zullen aanwezig zijn: van visreizen tot boten en van kunstaas tot vaste stokken. Bij organisator DRT Events is het topdrukte; de standhouders staan in de startblokken en er zijn online al erg veel toegangskaarten besteld. Het belooft een topbeurs te worden met alleen maar winnaars; 160 standhouders en een interessant en vol programma, dus bestel die kaarten op tijd!

Boek nu uw tickets met 25% korting <hier> en maak bovendien kans op een visreis t.w.v. € 3.000,-! Uiteraard is het ook mogelijk om aan de kassa kaarten te kopen.

Nieuw dit jaar
• Vaste stokkenshow.
• Gigantisch levende vissen in een groot bassin met demonstraties.
• Spectaculaire sportvisshows.
• Best New Product-awards.
• Sportvisquiz.
• Visgidsenstraat.
• Dagelijks kans maken op een goodiebag of € 250 shoptegoed.

Programma en jeugd
De drie beursdagen op 2, 3 en 4 december 2016 staan vol van activiteiten van standhouders, verenigingen en organisaties. Op alle drie dagen is er voor de jeugd natuurlijk wat te halen als u er vroeg bij bent. Want zoals bekend kunnen de eerste 350 jeugdige bezoekers (jonger dan 16 jaar!) een gratis Mitchell-hengel krijgen en een verrassing ophalen op het Total Experienceplein. Dat wordt dringen aan de kassa!

U weet toch dat de jeugd t/m 12 jaar gratis naar binnen mag onder begeleiding? Kinderen kunnen zich prima vermaken op de beurs met onder meer de Casting Combat oefenbaan van Groot Rotterdam. Maar er is ook weer een Stekkie Jeugdparcours. Klik hier voor het volledige programma.  

Karperkoorts
Op Carpsquare zal het de hele dag druk blijven met maar liefst 4000 m² aan standhouders die allemaal op de geliefde karper gericht zijn. Hier kunt u alle flavours en geuren van boilies vergelijken, voerbootdemonstraties bekijken (en zelf uitproberen), bivvy’s bekijken, hengels uitproberen en beetmelders vergelijken.

Er zijn veel groothandels die hun nieuwste producten voor 2017 al hebben staan en die graag zullen tonen! Bovendien zal een deel al verkrijgbaar zijn bij de aanwezige winkeliers. Ook de karperkoorts stijgt!

Lezingen van cracks en het totale programma
Wie de rubriek ‘Nieuws’ op de website www.hengelsportbeurzen.nl bekijkt, kan al zien dat er enorm veel primeurs te zien zijn in Utrecht, en dat die nieuwtjes mooi verspreid zijn over alle disciplines met fraai nieuw kunstaas, prachtige nieuwe boten en fishfinders, en talloze karperprimeurs. Ook de vliegvissers, zeevissers en witvissers komen ruimschoots aan hun trekken in de Jaarbeurs.

Ook zijn er dit jaar weer bekende sportvissers die interessante en spraakmakende lezingen geven, zoals Michiel Pilaar (karper), Jan van Schendel (witvis), Bertus Rozemeijer (roofvis), Oscar Deleuw (streetfishing), Marco Kraal (baarsen), Piet Vogel (karper), Michael Aubry (karper), Robert Paul (roofvis) en Jan van de Bovenkamp (witvis).

Roofvisdemonstraties vinden plaats in diverse waterbakken en het grote waterbassin, waar u al het kunstaas én levende vissen in diverse vormen aan u voorbij ziet komen.

Op de website hengelsportbeurzen.nl is de spraakmakende deelnemerslijst te zien en ook de plattegrond voor 2016 staat klaar.

Bestel nu uw tickets online met 25 procent korting en maak kans op een visreis t.v.w. 3.000 euro. Natuurlijk kunt u ook kaarten kopen aan de kassa, met eventueel een kortingsbon.

Facts:
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis, klik hier.
• 160 internationale hengelsportbedrijven.
• 20.000 m² beursoppervlak.
• Grootste hengelsportbeurs van Europa.

De Hengelsportbeurs 2016 op 2, 3 en 4 december, nog net voor Sinterklaas – be there!
Locatie: Jaarbeurs, Van Zijstweg 21, 3521 AB, Utrecht (P3)
Datum: 2, 3 & 4 december 2016
Geopend: Elke dag van 10:00 tot 17:00 uur
Website: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
Social media: www.facebook.com/Carpsquare en www.facebook.com/hengelsportbeurs

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -