Hester kunstaas geproduceerd in Europa in een state-of-the-art productiefaciliteit

Persbericht Albatros Hengelsport    

Hester kunstaas geproduceerd in Europa in een state-of-the-art productiefaciliteit 

Zelfs al zie je dat de huidige trend in de industrie er op gericht is om kosten te besparen door goedkopere materialen te gebruiken en goedkopere producten te fabriceren, heeft Hester er voor gekozen om aan de normen die zij door de jaren heen hebben ontwikkeld, te handhaven. Zweeds roestvrij staal, Franse VMC haken en de hoge kwaliteit Duitse verf en lijm.

Er is dus niet gekozen voor de goedkoopste oplossing. Soms is het echter wel noodzakelijk om een kunstaas in een bepaalde prijsklasse te produceren omdat de markt hierom vraagt.
In plaats van het kiezen van de bekende methoden die de kwaliteit verminderen, probeert Hester te zoeken naar andere manieren.

Een recent voorbeeld zien we bij de 3-D ogen bijvoorbeeld. In plaats van te winkelen voor 'goedkopere' ogen, heeft Hester geïnvesteerd in nieuwe machines en technologie om de ogen zelf te produceren.

Door het vinden van slimmere manieren om dezelfde kwaliteit te produceren voor een betere prijs voor de visser, blijven ze de competitie voor. Vraag naar Hester kunstaas bij je hengelsportzaak en je zult zien wat de firma bedoelt.


Verdeling Albatros Hengelsport

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -