Hengelsporthuis.com én Lezers Voordeel Club present in Utrecht

Persbericht Hengelsporthuis.com

Hengelsporthuis.com én Lezers Voordeel Club present in Utrecht

Tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht, komend weekend, mag de Lezers Voordeel Club als ’s lands grootste aanbieder van hengelsportliteratuur én sportvis-dvd’s zeker niet ontbreken. Vanzelfsprekend staan de medewerkers van  Hengelsporthuis.com ook klaar om de bezoeker kennis te laten maken met de fraaie specialistische sportvismagazines die zij publiceren.


De stand van Hengelsporthuis is niet te missen!

Je treft er de meest recente afleveringen van Witvis Totaal, Zeehengelsport, Dé Roofvis en Dé Karperwereld. Het zijn titels die veel waardering genieten bij een grote groep specialisten. Heb je nog geen abonnement, dan is de Hengelsport- en Visbotenbeurs dé gelegenheid om te profiteren van de speciale abonnementenactie…

Bij de verwoede lezers onder de Nederlandse én Vlaamse sportvissers is de Lezers Voordeel Club van Hengelsporthuis.com sowieso al jarenlang zeer in trek dankzij het interessante aanbod aan literatuur en films. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want het gaat hier om de meest complete, overzichtelijkste én voordeligste webshop in het Nederlands taalgebied.

In Utrecht heb je de unieke kans de boeken ook werkelijk in te kijken. Naast meer dan 80 prachtige sportvisboeken, boordevol met informatie óf literaire hengelsporthoogstandjes, zijn er ook uiterst leerzame en sfeervolle dvd’s te verkrijgen over iedere discipline die de sportvisserij rijk is. Je vindt er meer dan 85 dvd’s, en daartussen zit beslist voor iedereen wat wils. Komt dat zien!


Wij zijn er klaar voor!

klik om te bestellenSpeciale actie
De Hengelsport- en Visbotenbeurs mag je eigenlijk niet missen! Mocht dat onverhoopt toch het geval zijn, wees dan niet getreurd. Met de feestmaand december in aantocht maakt de Lezers Voordeel Club het je nóg makkelijker én voordeliger om een bestelling te plaatsen.

Met directe ingang kun je namelijk een bestelling plaatsen zónder de verzend-/verpakkingskosten te betalen. Dat scheelt je dus gelijk al € 3,50! Leg nu dus gerust je ‘wintervoorraad’ aan voor de vorst toeslaat, of leg die ene fraaie titel alvast apart als decembercadeau voor je partner of vismaat!

Profiteer mee van de speciale najaarsaanbieding van de Lezers Voordeel Club en bestel Shad-Power voor slechts € 29,95 zónder de extra verzend-/verpakkingskosten te betalen. Voor een totaaloverzicht van alle titels: klik hier

Meer interessante sportvisinformatie vindt u terug op: www.hengelsporthuis.com 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -