Hengelsportbeurs Belgiƫ

Hengelsportbeurs België

Komend weekend, zaterdag 30 september en zondag 1 oktober zwaaien de deuren open van een prachtige hengelsportbeurs in de Nekkerhal in Mechelen. In de schitterende hal kunt met volle teugen genieten van al het moois dat de hengelsport te bieden heeft.




En behalve de vele nieuwtjes  kunt u er ook gewoon kopen bij de gespecialiseerde hengelsportzaken die aanwezig zullen zijn. Bijna alles wat op de markt is aan kunstaas, karper- en witvismateriaal kunt u daar onder één dak aantreffen. Ook zullen daar verschillende primeurs getoond worden waaronder het nieuwe juweeltje van ABU het  Revo-reeltje hetgeen door Pure Fishing is toegezegd! (In de stand van Hengelsport Ahoy)

Verder is natuurlijk de sfeer altijd bijzonder bij onze zuiderburen en als geen ander weten zij het publiek naar de zin te maken zodat je je al snel thuis voelt tussen je sportgenoten. Verder ook veel aandacht voor in visreizen gespecialiseerde reisbureau’s en natuurlijk de nodige visboten en daarbij behorende electronica waaronder Baron Marine. Maar ook verenigingen, media en allerlei aan de hengelsport gerelateerde bedrijven zullen zich presenteren.  Alle verdere informatie vindt u op de site van deze beurs: http://www.hengel.be/


 
Electronica”


 
Alles over witvis”
 


 
boten”

 

 

     Overzicht van wat u o.a. kunt verwachten. Meer info www.hengel.be