Hengelsport Raven organiseert jaarlijkse roofvis- en foreldag

Persbericht Shimano Trout Team

Hengelsport Raven organiseert jaarlijkse roofvis- en foreldag

5 Juni a.s. organiseert hengelsport Raven in Lelystad weer hun jaarlijkse roofvis- en foreldag. Dit keer hebben zij wederom hun krachten gebundeld om hier samen een geweldige dag van te maken.

Samen met het Shimano Trout Team, forelllenvisvijver ‘De Huif’ en de Italian Live Baitshop (de nieuwkomer op het gebied van de live bait leveranciers voor forelvijvers), gaan zij er een fantastische dag van maken.



Deze dag zal in het teken staan van educatie voor de forelhengelsport. In de winkel van Raven Fishing & Outdoor kunt u voor al uw vragen over forelvissen terrecht bij één van teamleden van het Shimano Trout Team, zij zullen samen met u de nieuwste technieken en kneepjes tot in detail uitleggen.

Ook wordt er extra aandacht besteed aan de populairder wordende Italiaanse stijl van forelvissen. Als u eenmaal enthousiast bent geworden en u wilt deze technieken live zien, dan wordt u door middel van een pendelbus vanuit Raven kosteloos naar forellenvijver ‘De Huif’ gebracht. Hier staan de mannen van Shimano klaar om samen met u een hengeltje uit te werpen en uitleg te geven over de materialen en technieken.

De forelvijversen en hengelsportzaken in Nederland werken steeds meer samen om zo voor jong en oud een extra stukje service te beiden. Wij hebben samen maar één doel: om samen met u er en leuke dag van te maken, maar vooral leren wij u graag om forel te vangen. U bent van harte welkom op deze dag en als we naar het weerbericht kijken hebben we deze dag schitterend mooi weer.

De teamleden van shimano staan voor u klaar om te laten zien hoe zelfs de sluwste forel te verlijden is. Shimano geeft u zo de gelegenheid om zo met de nieuwste forelhengels en -molens te vissen. Wij zien u graag! Tot Zaterdag.

ANDEREN LAZEN OOK