Hengelsport Outdoor Fair 2014 op 6 en 7 september

Persbericht Hengelsporthuis

Hengelsport Outdoor Fair 2014 op 6 en 7 september 

Nog iets meer dan twee weken en dan gaat het los op het bekende Eiland van Maurik. De Hengelsport Outdoor Fair 2014 opent op zaterdag 6 september letterlijk zijn hekken.

De Hengelsport Outdoor Fair is een gezamenlijk initiatief van de bekende specialistische magazines Dé Roofvis, Zeehengelsport, Dé Karperwereld en Witvis Totaal en wordt georganiseerd door Hét Hengelsporthuis.

Het unieke aan dit buitenevenement is dat er meer dan op welke indoorbeurs dan ook, de nadruk wordt gelegd op beleving, demonstraties, voorlichting, proefvaren én natuurlijk het vissen zelf! Uitgerold over alle hengelsportdisciplines en in de feestelijke sfeer van een ‘country fair’, met de meer dan 100 standhouders ieder ondergebracht in een eigen pagodetent.

Het centraal nabij Tiel gelegen Vakantiepark Eiland van Maurik is een absolute toplocatie voor een dergelijk outdoor evenement. Het wordt omgeven door topviswater, met op het beursterrein vele honderden meters visoever, een lange landtong én haventjes, waar alle praktijkdemonstraties zullen plaatsvinden.


Veel plek voor demonstraties aan het water.

Van feedervissen met pellets tot zeebaarsclinics, van actief vissen met kunstaas vanuit een bellyboat, tot het aanleggen van een karpervoerplek met behulp van een voerboot. Met proefvaarten in kajaks en volledig uitgeruste roofvisboten, met castingdemonstraties, een apart vliegvispaviljoen en activiteiten voor de jonge visser.

De deelnemende merken, groothandelaren en detaillisten hebben alle ruimte om hun producten niet alleen mondeling toe te lichten, maar ook werkelijk te demonstreren op en aan het water. Dat alles vindt plaats op een afgesloten beursterrein van meer dan 50.000 m2, met her en der vanzelfsprekend horeca- en toiletvoorzieningen.


50.000 vierkante meter outdoor beursvloer.

Dát is de kracht van de Hengelsport Outdoor Fair: in de open lucht én pal aan het water persoonlijk ervaren hoe mooi sportvissen is. Als bezoeker is dit het hoogtepunt van het jaar voor een gezellige én leerzame dag uit met de vismaten, familie en/of vrienden. Een heerlijk ontspannen dag, terwijl je de beste merken, winkeliers en groothandelaren treft en tal van bekende vissers en hengelsportauteurs ontmoet.
Niet te missen!

De Hengelsport Outdoor Fair 2014 vindt plaats in het weekend van 6 en 7 september a.s. op het Eiland van Maurik (nabij Tiel). Zowel zaterdag als zondag is het beursterrein geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is ruim parkeergelegenheid (€ 5,- per auto). De entreeprijs bedraagt € 10,- en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wie tevoren online boekt, betaalt slechts € 7,50 (en hoeft niet te wachten voor de kassa’s!)
 
Voor online kaartjes en alle informatie over de Hengelsport Outdoor Fair 2014 kijk op deze site: u vindt het complete programma én dagelijks hengelsportnieuws.

‘Like’ onze Facebook-pagina: Hengelsport Outdoor Fair 2014 en volg ons op Twitter: u maakt kans op geweldige prijzen!


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -