Hengelsport- en Visbotenbeurs viert jubileum tóch in Veemarkthallen

Persbericht DRT events

Hengelsport- en Visbotenbeurs viert jubileum tóch in Veemarkthallen

Op 11, 12 en 13 november 2011 viert de Hengelsport- en Visbotenbeurs zijn 10de verjaardag toch nog in de Veemarkthallen te Utrecht! In eerdere instantie was de Hengelsport- en Visbotenbeurs verplaatst naar de Brabanthallen  in ’s-Hertogenbosch in verband met de sluiting van de Veemarkthallen.

Echter de sluiting van de Veemarkthallen is uitgesteld tot april 2012. Dus de 10de editie van de meest complete en gezelligste hengelsportbeurs van de Benelux vindt, net als voorgaande jaren plaats, in de Veemarkthallen Utrecht. Centraal gelegen, uitstekende faciliteiten en gratis parkeren voor iedereen! Op
www.hengelsportbeurzen.nl is alle informatie te vinden.

De exposanten - de beurs zit inmiddels al vol - hebben er zin in en zullen de bezoekers alles laten zien op het gebied van onder meer sportvissen, recreatievissen, voer- en visboten, visvakanties, vakbladen en navigatiesystemen.

De mooiste materialen en nieuwste snufjes op hengelsportgebied kunnen worden bewonderd en aangeschaft. Verenigingen geven informatie over interessante visgebieden, er zullen diverse lezingen door deskundigen worden gegeven, er zijn voerbotendemonstraties en er kan een hengeltje worden uitgegooid op de castingbaan onder leiding van ervaren vliegvissers. Dagelijks ontvangen de eerste 200 bezoekers t/m 16 jaar een gratis hengel.

Kortom op de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2011 wordt gevist in de grootste en mooiste vijver op 11, 12 en 13 november tussen 10.00 en 17.00 uur in Veemarkthallen Utrecht.