Hengelsport en buitenbeurs St Annaparochie

Elts mei graach ris fiskje

Vanuit bovenstaande gedachte (een ieder mag graag vissen) wordt op 11 en 12 oktober in St Anneparochie  De Deinende Dobber hengelsport en buitenbeurs georganiseerd.
 
De prioriteit van de DDDbeurs is dat de beurs een stimulans moet zijn voor de hengelsport en dat de bezoekers een sfeervolle en gezellige ontmoeting kunnen hebben met andere sportvissers en natuurliefhebbers in de prima locatie te
St Annaparochie. 

De vele standhouders, w.o. hengelsportwinkeliers, Snoekstudiegroep, Karperstudiegroep, Vliegvisvereniging de Pompemich, Belangenvereniging Snoekbaarsvissers, Hengelsportfederatie Fryslân, Verpa Visvoer, PML, Poask zullen er alles aan doen om de sporthal De Bildtse Slag een fraai aanzien te geven.

Ook de Politie, de Vogelwacht, de Jagersvereniging, Staatsbosbeheer, Water Natuurlijk, en Bildtse recreatieondernemingen zijn aanwezig. Tevens bestrijken enkele visbotenleveranciers zoals Marcraft, Adolfs BoatBusiness, Middelsee en  het gehele middenterrein.

Aangezien de beurs ter gelegenheid is van het 60 jarig bestaan van hengelsportvereniging De Deinende Dobber fleuren de accordeon ‘Damesclub’ en het shantykoor ‘De Butsoekers’ de zaal muzikaal op.

De DDDbeurs onderscheidt zich voornamelijk van andere beurzen doordat men de beschikking heeft over het direct naastgelegen overdekte zwembad. Hier kunnen perfect demonstraties worden gegeven van onder andere het kunstaasvissen, verzorgd door Jouke Jansma en het vliegvissen en het vissen vanuit de bellyboat.

Naast het fraaie zwembad en de ruime sporthal, waarin wederom een grote vijver met forellen zal worden geplaatst, is er tevens een aparte ruimte beschikbaar voor multimedia vertoningen over uitéénlopende hengelsportonderwerpen.


Ook het ‘Sport- en gezondheidscentrum Benefit’ doet actief mee tijdens de beurs en heeft het gehele weekend ‘vrije inloop’. Kortom het belooft een “bjusterbaarlik barren” te worden.

De Deinende Dobber hengelsport en buitenbeurs.
Sporthal/zwembad Bildtse Slag, St Annaparochie.
Openingstijden: zaterdag 10.00 tot 18.00 uur (aansluitend SportFiskercafe) en zondag 10 -17 uur.
Toegang: volwassenen € 5,- (incl consumptie).
Jeugd t/m 14 gratis (speciale Jeugdhoek).

Inlichtingen: Pyt Achenbach  06 42255711
e-mail;
info@sportfisker.nl
Uitgebreide informatie op
www.sportfisker.nl