image description

Hearty Rise roofvishengels voor zoet- en zout water: Creme de La Creme!

Hearty Rise is een hengelmerk uit Oostenrijk, dat zich richt op het maken van de beste spinhengels- en reishengels voor de roofvisser op zoet- en zoutwater. De high end carbon V- Net III technology zorgt voor de allersterkste blanks, die tegelijk ontzettend licht en uiterst gevoelig en nauwkeurig zijn.

Van de hand van Etuoh, een zeer hoog aangeschreven Japanse fabriek die hengels fabriceert voor topmerken in Japan, worden hengels van Hearty Rise gemaakt met het oog op de praktijk van het vissen.

Veel soorten Hearty Rise Hengels
Het Hearty Rise hengel assortiment dekt het volledige gebied van roofvissen op zoet- en zoutwater af met nagenoeg iedere denkbare lengte en werpgewicht. Van Ultra Light Forel en Baars hengels, tot strakke casting hengels, lange en zwaardere spinhengels en vele soorten reishengels. Recent is er aan dit topsegment een nieuwe range toegevoegd, die het ook de visser met de kleinere beurs mogelijk maakt om met zo'n geweldige Hearty Rise hengel langs het water te staan! Deze Hearty Rise Red Shadow serie kent net als de luxere hengels uit het topsegment vele types, van UL tot Baitcast!

Official Hearty Rise Dealer
Wesdijk mag zich als één van de weinige hengelsportzaken, Official dealer noemen. Dit betekent dat wij iedere Hearty Rise vishengel voor u kunnen bestellen en dat we snel geleverd krijgen. Wil je graag een Hearty Rise hengel zien en kopen, die nog niet bij ons op de website staat, stuur ons dan een email: info@hengelsport.wesdijk.nl en geef aan welk type. Dan zetten wij vaak nog dezelfde dag jouw nieuwe Hearty Rise hengel online!

Wil je zien welke Hearty rise hengels we al hebben, kijk dan hier voor alle Hearty Rise hengels!

Wat maakt Hearty Rise hengels bijzonder, carbon begrippen uitgelegd!

Tegenwoordig zijn nagenoeg alle hengels van boven de 30,- gemaakt van carbon. Carbon is lichter en gevoeliger dan de vroegere glashengels, maar daar is  niet alles mee gezegd. Hearty Rise is een merk dat op innovatie gerichte vishengels maakt en legt dat uit middels een aantal begrippen omtrent carbon soorten en de verwerking daarvan. Hieronder vindt u de uitleg hierover:

  • NVC
  • V- Net Carbon technology: I, II en III
  • OPP Blank
  • Nano NVC constructie
  • Double Helix versterking

Team Wesdijk heeft een aantal fanatieke vissers in haar gelederen, die u alles kunnen vertellen over dit prachtige hengel merk

ANDEREN LAZEN OOK