image description

He hè eindelijk zomer!

Eindelijk heeft de zomer ons kikkerlandje bereikt waardoor de (zee)watertemperatuur rapido oploopt richting 15 graden. Rond Maassluis werden van de week zelfs al temperaturen van 17 graden aangetikt. Kortom  zeebaarstijd!

Opvallend waren de goede vangsten aan de relatief goedkope Gutsbait UV shads van Spro. Vooral geel en blauw (14 en 18 gram) bleken in trek bij onze gestekelde vrienden. Zowel in de Waterweg als het uitgestrekte Europoort gebied zijn de vangsten de laatste dagen behoorlijk aan getrokken. Verreweg de meeste aanbeten kregen we tijdens het zakken van onze shads. De aanbeten zijn alweer snoeihard wat betekend dat vriend zeebaars alweer volop op jacht is.

Ik heb tijdens mijn drukbezochte zeebaarsworkshops nog enkele plaatsen vrij op de volgende zaterdagen 10-17-24 en 31 juli. De maand augustus ga ik achter de blauwvintonijnen aan en start ik op zaterdag 4 september weer met mijn workshops. Wil ook jij kennis maken met de brute kracht van mister zeebaars schrijf je dan nu in voor zón leerzame workshop.  Stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl  kijk voor meer info even op mijn site zeebaarsworkshops.net  Bellen kan natuurlijk ook 0031(6)20016129

Stekel ze

The Bass Whisperer. 

Joop. 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 130 : Alles op groen ( Deel 2 )
Willem Moorman -
image description
Ledenvergadering Sportvisserij Nederland 2021
Willem Moorman -