Haswing Marine introduceert de nieuwe manier van varen!

Elektromotorinformatie verzorgd door Suzuki Marine

Haswing Marine introduceert de nieuwe manier van varen!

Vanaf heden heeft B.V. NIMAG, onder andere bekend als importeur van Suzuki, het officiële importschap verworven van Haswing elektrische buitenboordmotoren. Hiermee speelt B.V. NIMAG in op de sterk toenemende vraag naar emissievrije en fluisterstille voortstuwing op het water.

Haswing elektromotoren onderscheiden zich door een hoog uitrustingsniveau en een zeer toegankelijke prijsstelling. Dankzij het brede modellengamma, voor zowel spiegel- als boegmontage, kan Haswing vele facetten van de watersport en vissport voorzien van duurzaam vaarplezier. Naast elektromotoren biedt Haswing een uitgebreide collectie originele aan accu- en laadsystemen voor optimale prestaties.


Osapian serie : Uitzonderlijk licht en compact en beschikbaar in 30, 40 en 55 LBS met LED accu conditiemeter Verkrijgbaar vanaf € 159,-

Maak kennis met de brede lijn innovatieve elektrische buitenboordmotoren van Haswing Marine. De milieuvriendelijke Haswing motoren zijn ongekend licht en compact en bieden u jarenlang fluisterstil vaarplezier. Door het brede modellengamma en een legio aan accessoires kunt u uw Haswing volledig aan uw wensen aanpassen voor optimale prestaties. Laat u verrassen door het gebruiksgemak en de duurzaamheid van deze nieuwe manier van varen!


Comax serie: Zeer compleet uitgevoerd beschikbaar in 40 en 55 LBS met elektrische hoogteverstelling 2:1 besturingssysteem.
Verkrijgbaar vanaf € 399,-

Voor meer informatie ga naar Suzuki Marine.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -