Haak gratis aan bij hengelsportmarkt.nl

Persbericht Hengelsportmarkt.nl

Haak gratis aan bij hengelsportmarkt.nl

Hengelsportmarkt.nl is de gloednieuwe marktplaats voor alle hengelsportgerelateerde zaken. Van Aas tot Zeevisvakanties, alles overzichtelijk gepresenteerd op één website.

De bezoeker van de website zal zijn weg snel weten te vinden door de vertrouwde ‘Marktplaats.nl-look’ en de overzichtelijke indeling van de website. De website bestaat namelijk uit diverse categorieën en zo kan direct de gewenste hoofdcategorie worden gekozen.

Karpervissers kunnen bijvoorbeeld de categorie ‘karper’ kiezen en treffen vervolgens de subcategorieën aan waarin zij gericht kunnen zoeken zonder de ruis van advertenties en artikelen waarnaar zij niet op zoek zijn. Niet alleen dáárom is hengelsportmarkt.nl een interessant medium om als adverteerder te benutten. Hengelsportmarkt.nl is namelijk compleet gratis om onbeperkt op te adverteren! Vanaf 15 advertenties beschikt de adverteerder bovendien over een eigen winkelprofiel met internetadres en de mogelijkheid tot het plaatsen van een foto of logo.

Ook Sportvissers kunnen onbeperkt en gratis hun tweedehands hengelsportmaterialen aanbieden inclusief foto’s en een link naar een video. Verder bied hengelsportmarkt.nl nog veel meer interessante, verkoopbevorderende mogelijkheden. Denk hierbij aan een script dat automatisch uw gehele assortiment online plaatst en up to date houdt. Of een opvallende vermelding op de homepage als ‘topadvertentie’ of als ‘advertentie van de week’.

Meer weten? Kijk op www.hengelsportmarkt.nl

klik om naar de website te gaan

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -