image description

GT Shad topper voor de zeebaars

De GT Shad van Delalande is gemaakt van hoogwaardig siliconen dat onder zeer hoge druk in een mal wordt gespoten. Dit proces voegt details toe en geeft flexibiliteit aan het kunstaas met behoud van uitstekende duurzaamheid en bestendigheid ook na meerdere aanvallen van verschillende soorten roofvissen.

De unieke vorm van het lichaam zorgt voor een horizontale rolbeweging, ongeacht het gewicht of de vorm van de jigkop. Vanaf het eerste moment zal dit kunstaas zijn vele effectieve facetten laten zien; de gladde textuur reflecteert het licht en de ‘nieuwe parelafwerking’ zal het flits-effect vergroten.

 

De staart van de GT Shad is super-reactief en ontworpen om te zwemmen, zelfs bij de geringste beweging zowel horizontaal als verticaal. Zijn veelzijdigheid is onmiskenbaar tijdens snel accelereren of snel herstel. De hydrodynamica van de staart van de GT Shad beweegt het einde van zijn lichaam en zorgt voor nog meer vibratie. Ongeacht de snelheid, het zal nog steeds mooi zwemmen!

Vanaf het allereerste begin van verticaal of horizontaal binnen halen, activeert de staart en zweeft het aas van ‘side to side’, met zijn glimmende oppervlakken. Deze verleidelijke vibraties zijn precies waar de grote luie roofvissen op hebben gewacht …

Voor meer info kijk op: www.seabassjunky.com