Grote finale Trout Serie A in Visdorado de Kool in Heelweg

Persbericht de Kool

Grote finale Trout Serie A in Visdorado de Kool in Heelweg

 
In Visdorado de Kool in Heelweg wordt zondag 10 november aanstaande de vijfde finale van de TFT Trout Serie A gehouden. Ruim 1500 forelvissers uit Nederland, België, Duitsland en Italië hebben de tijdens het jubileumjaar deelgenomen aan de TFT wedstrijden, workshops van groothandels en TFT seminars. 
 
Het forelvissen met de tremarellatechniek (Wat is dat? Lees bijvoorbeeld deze link)  wordt ook in Nederland steeds populairder. De vangstsuccessen overtuigen steeds meer forelvissers uit heel Europa. 
 

De tremarella-methode wordt steeds populairder.
 
De wedstrijd duurt vier uur. Om 17:00 uur begint de mega tombola voor het goede doel en vervolgens worden de kampioenen gehuldigd. Er is een prijzenpakket ter waarde van 10.000 euro. 
 

Een goedgevulde prijzentafel.
 
TFT, Tubertini en Berkley zijn met een verkoopstand aanwezig met de nieuwste producten. SA.GI.P. uit Italië demonstreert zijn wasmotlarvenassortiment en geeft uitleg hoe men deze het beste kan gebruiken. 
 
Voor bezoekers is er een gratis TFT-tremarella workshop ('vangen als een profi') aan de kleine vijver. Vertegenwoordigers van Duitse hengelsportfabrikanten en journalisten zijn aanwezig voor het maken van een film. 
 

Wie worden de nieuwe kampioenen?
 
Na afloop van de finale is er een TFT-Trout-Party voor alle bezoekers en Trout Serie A vrienden. 
 

Diverse sponsors en groothandels zijn aanwezig. 
 
De hele dag door is er een grillstation waar het publiek onder genot van een hapje en een drankje de wedstrijd kan bekijken. En DJ CD verzorgt achter de draaitafel deze dag de muziek voor een geweldige sfeer  
 
Meer informatieover dit evenement :
 
Visdorado de Kool  
Molenweg 4
7055 AX Heelweg
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -