Grootse roofvisdag bij Hengelsport Jurgers te Bergen op Zoom

Grootse roofvisdag bij Hengelsport Jurgers te Bergen op Zoom 

Op zaterdag 21 januari opent Hengelsport Jurgers, Parallelweg 109 te Bergen op Zoom, zijn deuren voor een grootse roofvisdag. Rien Poortvliet (snoekvisser met kunstaas en dood aas), Frans Oomen (snoekvisser met groot rubber kunstaas), Johan de Jong (zeebaars en snoekbaars met kunstaas vanaf de kant, maar ook vanuit de bellyboat) en Team Total Fishing International zullen u onder het genot van een hapje en drankje graag verder helpen met alles wat met roofvissen te maken heeft.

Niet alleen roofvissen op zoet water, maar ook diverse roofvissen uit het zoute water komen aan bod. Superlicht vissen op platvis, geep, makreel, wijting en gul, vanuit visboot, kayak of bellyboat, is met het juiste materiaal een heel spannende bezigheid (bijvoorbeeld op het Veerse Meer of Grevelingen).

Diverse montages voor het kunstaas worden gedemonstreerd. De zwemeigenschappen van het kunstaas worden bijvoorbeeld getoond in de speciale waterbak.


Nol, met zijn 77 jaar en meer dan 50 jaar ervaring in het vissen, is nog dagelijks te vinden in de winkel van zoon Jack.

De primeur voor West-Brabant is wel de presentatie van Fishkix hengels. Deze hengels zijn vorig jaar nieuw op de markt verschenen.

Fantastische hengels voor de veeleisende sportvisser, die graag licht kunstaas willen presenteren op momenten dat anderen met zwaarder kunstaas moeten vissen, zoals bijvoorbeeld op de stromende rivieren. Worpen van meer dan 100 meter zijn heel gemakkelijk te halen, zonder al te veel energie, zodat u dit een hele sessie kunt volhouden.


Fishkix hengels. Ondervind zelf de kracht en actie van deze hengels tijdens de roofvisdag.


Jack Jurgers.

Momoi lijnen worden door de roofvissers veel gevraagd. Deze zijn nu op voorraad vanaf 0.06 mm, met een trekkracht van maar liefst 6 kilo en ook in bulkspoelen, zodat ze rechtstreeks op de molen gespoeld kunnen worden. Niet alleen in de gewenste lengte, maar bovendien ook iets goedkoper.

Ook heeft Momoi speciale gevlochten lijn, die ingezet kan worden als voorslag, met een ongelooflijke treksterkte en bovendien een unieke slijtvastigheid.

Nol Jurgers, bekend als kabeljauwgoeroe uit de vorige eeuw, wil deze roofvisdag niet missen en zal ook aanwezig zijn.

Kortom u mag deze dag niet missen, tot zaterdag 21 januari aanstaande.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -
image description
VIP night bij Nipro
Marc Borst -