image description

Groepsreizen met Visreis.nl

De stofwolken van het Corona virus over de visreizen van 2020 zijn zo langzamerhand wel neergedaald en het merendeel van de visreizen van 2020 zijn helaas geannuleerd. Gelukkig hebben we praktisch al onze gasten om kunnen boeken naar 2021.

Het is daarom in 2021 dus al redelijk druk op veel bestemmingen en er zijn niet veel plaatsen meer beschikbaar. En met verschillende vaccins in aantocht ziet de wereld er in 2021 waarschijnlijk weer heel anders en normaler uit. En dat betekent dat je op tijd moet zijn om voor komend jaar jouw visreis vast te leggen. Anders is er simpelweg geen plek meer!

En daarbij zijn we je natuurlijk graag van dienst. Of je nu met je eigen groep wilt gaan of als individuele visser. Onze groepsreizen zijn ideaal om bij aan te sluiten want je krijgt persoonlijke ondersteuning ter plaatse van ervaren vissers die mee gaan op de visboot en je praktische tips & tricks geven. Daarnaast is de sfeer altijd goed en hebben we veel ervaring met deze groepsreizen.

Voor het seizoen 2021 / 2022 hebben we de onderstaande groepsreizen in de planning staan. Maar let op; want ook voor deze reizen geldt dat er al flink wat plaatsen geboekt zijn.

Wout Van Leeuwen Noorwegen Festival in mei 2021 te Saltstraumen.

Deze groepsreis wordt al jaren door ons verzorgd en dat is niet voor niets. Superlocatie, mooie woningen, perfecte boten en een beschutte ligging maken dit een perfecte Noorwegen reis. We hebben momenteel 27 inschrijvers en er zijn nog maar 11 plaatsen beschikbaar. Dus wil jij mee met deze groepsreis? Wees er dan snel bij. De kosten bedragen € 1.065,- per persoon exclusief vlucht.

Het Nipro Noorwegen Festival in juni 2021 vindt plaats in Skjervoy in noord Noorwegen. 

Deze beschutte locatie biedt waanzinnig ruime en comfortabele visboten en prima verblijfsmogelijkheden. Momenteel zijn er 24 inschrijvers en zijn er nog 12 plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen € 1.095,- per persoon exclusief vluchten.

Het Cinnetic Noordkaap festival in juni 2021 wordt gehouden op de illustere Noordkaap.

Hier wil iedere vissers gevist hebben. Het meest noordelijke viskamp van Europa in een relaxte kleine groepsgrootte van maximaal 19 deelnemers en 3 deelnemers per boot. Hier maak je serieuze kans op XL formaat heilbot, kabeljauw, koolvis etc. Momenteel hebben we 8 inschrijvers en nog 11 plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen € 1.075,- per persoon exclusief vlucht.

Het Beet IJsland festival eind augustus 2021 vindt plaats in Flateryi.

En hiervoor hebben we al weer 6 woningen en 6 boten volgeboekt en is er momenteel nog maar 1 woning en 1 boot beschikbaar plus 1 individuele plaats voor 1 persoon om aan te sluiten om een groep van 4 man te vormen. Dit is DE locatie voor XXL kabeljauw en ook nog eens waanzinnig indrukwekkend. Wie durft? De kosten bedragen € 1.715,- per persoon (bij 4 deelnemers) en is inclusief vlucht.

Het Hart Heilbot Festival in september 2021 vindt plaats in Skjervoy in de top periode voor heilbot tijdens het springtij.

Vanuit de beschutte locatie kunnen we met de grote en zeer comfortabele 24,5 voet visboten op jacht naar deze illustere vis. Reeds jaren een zeer goed geboekt festival en dat blijkt ook wel uit het feit dat er momenteel al weer 32 inschrijvingen zijn  en er nog 18 plaatsen beschikbaar zijn. De kosten bedragen € 1.095,- per persoon exclusief vlucht.

Het Raven Noorwegen Festival begin oktober 2021 vindt plaats in Saltstraumen van 5 tm 12 oktober tijdens het springtij.

Begeleiding vanuit Raven en bij voldoende aanmeldingen ook vanuit onszelf. Goede beschutte locatie en dan gericht op grote heilbot, koolvis en kabeljauw. Recht voor de deur en goed beschut. De eerste 7 inschrijvers hebben we al binnen en er is nog voldoende plek om aan te sluiten. De kosten hiervan bedragen € 925,- per persoon exclusief vlucht.

De Cinnetic Zeeforel Cup november 2021 is een laagdrempelige en volledig verzorgde groepsreis vanaf 495,- per persoon. Gericht op zeeforel en persoonlijke begeleiding ter plaatse. Je hoeft alleen maar je visspullen in te pakken en er heen te rijden., De rest is allemaal geregeld. De eerste 8 inschrijvingen zijn alweer binnen en er zijn dus nog 4 plaatsen beschikbaar voor deze reis met maximaal 12 personen.

Colombia popperen & jiggen maart 2022

Met een kleine groep liefhebbers van maximaal 7 personen gaan we onder begeleiding van 1 persoon van Visreis.nl op zoek naar kapitale roosterfish, cubera snappers, tonijn, jack crevelle en meer van dit soort exotische vissen. Een absolute bucketlist locatie. Wees er op tijd bij want er zijn maar 7 plaatsen beschikbaar.

Colombia jungle maart 2022

Voor deze reis geldt hetzelfde maar dan naar het hart van de Colombiaanse jungle. Absolute bucketlist visreis voor maximaal 9 deelnemers en gericht op 3 soorten peacockbass, payara en matrinxa onder begeleiding van 1 persoon van Visreis.nl. En dat met maar liefst 7 visdagen. Kost wat maar dan heb je ook wat!

HART Kaap Verdie festival april 2022

Een absolute nieuwkomer tussen de groepsreizen. Direct na introductie was deze reis al bijna volgeboekt. En daarom hebben we besloten om er nog een week achteraan te plannen. En ook daar zijn de eerste boekingen al voor binnen.  Er kunnen per week maximaal 18 tot 20 deelnemers mee en voor de eerste week zijn nog 2 plaatsen beschikbaar voor opstappers en voor de tweede week zijn er nog 12 plaatsen beschikbaar. Dit gaat dus best snel en kijk voor alle details op de webpagina maar we gaan hier iedere dag een andere soort visserij doen en dat gaat van bonefish tot tijgerhaai. Dus wees voorbereid!

Het is weer een bonte en afwisselende verzameling aan groepsreizen en we hebben er veel zin in. Wil jij komend jaar mee op een van deze groepsreizen? Neem dan contact met ons op via info@visreis.nl of per telefoon op 0348 – 201 266 en we zijn je graag van dienst.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Passieschrijfsels deel 3
Willem Moorman -
image description
Fast action rods
Willem Moorman -