Groepsreis Quantum Snoek Festival 2017

Persbericht Visreis.nl 

Groepsreis Quantum Snoek Festival 2017 

Vorige maand hebben we vanuit Visreis.nl een testsessie gedaan in zuid Zweden in Dragso. We hebben de locatie en de onderkomens bekeken en de boten en ook de visserij getest. Al met al hebben we een hele goede indruk gekregen en daarbij vingen we met vier man in drie dagen ook nog eens 151 snoeken.

Dit was voor ons boven verwachting en al met al waren we blij verbaasd om op deze locatie zulke hoge aantallen snoek te kunnen vangen. Naast de indrukwekkende visserij was ook het niveau van de woningen en de visboten erg goed.

Dit alles heeft ons dan ook doen besluiten om in 2017 hier een groepsreis naar toe te organiseren. Gewoon omdat het kan, leuk is en we ook graag andere vissers ook deze locatie in de vorm van een groepsreis willen aanbieden.

De regio is vlak bij de stad Karlskrona zodat het je aan inkoop- en uitgaansmogelijkheden niets hoeft te ontbreken. De reis vanuit Nederland is met 10 uur zeer schappelijk zodat je er in een dag reizen makkelijk kunt komen.

Natuurlijk gaan we zelf ook weer mee om deze visreis te begeleiden met onze tips & tricks. Voor alle deelnemers is er een mooi startpakket van Quantum beschikbaar een ook de te winnen prijzen komen van Quantum.

Op een rijtje
• Zaterdag 28 oktober tot en met 4 november 2017 in Dragsö in Zuid Zweden.
• Minimum aantal 14 en maximum aantal 28 deelnemers.
• Centrale bijeenkomst in Nederland begin september 2017.
• Lokale begeleiding door Visreis.nl.
• Startpakket van Quantum met onder andere Yolo Pike shad, Spinnerbait Pike, Spookyjerk Jerkbait en Titanium onderlijn 19 kilo.
• Verblijf in Royal of Luxe woningen naar keuze.
• Inclusief, bedlinnen, water, elektra en eindschoonmaak.
• Vissen met 2 of 3 personen per boot.
• Afsluitend diner op vrijdag 3 november met prijsuitreiking, exclusief drankjes.
• Fotoboek van deze reis als herinnering.
• Mooie prijzenpot van Quantum met schitterende materialen voor de grootste en meest bijzondere snoeken.

Prijs vanaf €695 euro per persoon op basis van drie personen in appartement Luxe en een visboot Master 500 met 30PK.

Boten
Bij de woningen hebben we voor deze reis de Master 500 boten van vijf meter lengte gereserveerd. Dit is een aluminium visboot die voldoende plaats biedt aan drie personen. Vier personen kan ook maar is minder comfortabel.

Voor de combinatie met de luxe woning maken we gebruik van de 30 PK variant. Voor de combinatie met de Royal woning is de 40 PK variant gereserveerd. Vanzelfsprekend is GPS standaard inbegrepen.

Verblijf
Voor deze groepsreis hebben we keuze uit twee soorten woningen. Van elk type hebben we vier in optie staan voor deze visreis.

Woning Luxe
De woningen beschikken over vier bedden en zijn in totaal 26 m2. In de aparte slaapkamer zijn twee eenpersoonsbedden geplaats waarboven twee uitklapbedden aan de muur zijn gemonteerd. In de woonkamer staat een bank en TV.

Woning Royal
Dit zijn de meest luxe woningen en bieden 36 m2 oppervlakte inclusief vide. In deze vide staan twee eenpersoonsbedden en in de slaapkamer beneden is een tweepersoonsbed beschikbaar. In de woonkamer is er een bank, TV en eettafel. Deze woning is luxe ingericht en het beste wat Dragsö te bieden heeft.

Beide typen woningen hebben een aparte badkamer met douche en toilet. De keuken is volledig ingericht en heeft een magnetron en vaatwasser extra en een driepits fornuis in de Luxe en een vierpitsfornuis met oven in de Royal woningen. Aan de woning zit een terras met tuinmeubelen en BBQ. Je auto kan je naast de woning parkeren.

Prijs in euro per persoon. Bij vier personen is een extra boot Master 500/30 PK inbegrepen. Er zijn momenteel twee extra boten beschikbaar. De prijs is exclusief eigen vervoer, eigen verzorging en brandstof voor de visboot.

Heb jij zin om aan te sluiten bij de nieuwste en weer zo’n gezellige groepsreis van Visreis.nl? Vanzelfsprekend begeleiden we deze visreis ook weer om onze gasten zo goed mogelijk te ondersteunen. Kijk hier voor deze webpagina of ga direct naar de uitgebreide brochure met inschrijfformulier.

 



Joris Nieuwenhoff
Visreis.nl
E-mail: info@visreis.nl
Tel: 0628 – 308 345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -