Groepsreis Popperen & Jiggen in Andaman in 2018

Persbericht Visreis.nl

Groepsreis Popperen & Jiggen in Andaman in 2018 

Visreis.nl organiseert al meerdere jaren verschillende en succesvolle groepsreizen. Vorige week hebben we de laatste zaken besproken met onze lokale partner en kunnen we met trots aankondigen dat we van 14 tot en met 24 maart 2018 een groepsreis naar de Andaman eilanden organiseren. Deze visreis is voor maximaal zeven vissers en wordt persoonlijk door ons begeleid. In totaal gaan we dus met acht personen naar Havelock Island in de Indische oceaan.

Dit eiland is een tropisch paradijs en heeft schitterende stranden, palmbomen, azuurblauw water en heerlijke temperaturen. We verblijven in het Marina Sands Resort (niveau First Class) in ruime bungalows met grote tweepersoonsbedden met airco waarbij ook het ontbijt is inbegrepen. Het hotel heeft een eigen restaurant een eigen strand en is ideaal om na een lange dag vissen bij te komen en te genieten van een heerlijke maaltijd met bijbehorend drankje.

Maar dat is niet de voornaamste reden waarom we daar heen gaan. We gaan namelijk maar liefst 7 dagen vissen op twee speciaal hiervoor ontwikkelde boten van respectievelijk 35 en 32 voet. Elke boot wordt gevaren door een kapitein en een deckhand. Er wordt gerouleerd over de boten zodat je ook met de andere deelnemers vist. Aan boord is de lunch, water en frisdrank inbegrepen.

Wil jij ook kennis maken met de brute kracht en ultieme drill van een GT? Maar denk ook aan andere soorten als dogtooth tuna, wahoo, tonijn, barracuda, grouper, coral trout, job fish, haai of misschien wel napoleon vis? Dan is dit je kans.

De inschrijftermijn loopt uiterlijk tot 31 juli en dan moet de visreis volgeboekt zijn om door te kunnen gaan. De eerste inschrijvingen zijn nu al binnen en er is momenteel nog plek voor 5 vissers. Dus wacht niet te
lang en reserveer jou plek want vol = vol. De kosten bedragen 2475 euro per persoon exclusief vlucht, visum, fooi, diners en dranken buiten het vissen om.

Wil je meer informatie? Kijk hier voor de webpagina:
http://www.visreis.nl/bestemmingen/big-game/groepsreis-andaman/

En hier voor de uitgebreide digitale brochure:
http://www.visreis.nl/files/2015/09/Andaman-groepsreis-2018k.1.pdf

Of neem een voorproefje met deze film.

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via info@visreis.nl of via 0628 - 308 345

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -