Grauvell-M vd Eyndeteam klaar voor de strijd

Grauvell-M vd Eyndeteam klaar voor de strijd

Vorig jaar werd het Grauvell - M vd Eynde team Nederlands Kampioen.
Behalve het winnen van deze titel kwalificeerde het team zich eveneens voor het WK2007 in Bosnie Herzegovina.

Aankomend weekend is het zover, op zaterdag en zondag 9 en 10 juni, zal het team, bestaande uit Ton Post, Ron Steyvers, Dieter Friederichs, Thijs Lupsen, Jack Valkenburg, Frans Pijnenburg inclusief begeleiding bestaande uit Jack Nouwen, Jan Janssen en Jan van Schendel, allles op alles zetten om een goed resultaat neer te zetten.
 
Afgelopen vrijdagochtend vroeg  vertrok het team en na een pittige reis, gelukkig zonder al te veel problemen, stonden de mannen zondagochtend aan het water voor een eerste observatie. Net als 2 jaar geleden bij het WK in België is er speciaal voor dit evenement een website in de lucht die de verrichtingen van het team weergeeft. Ook staan op de site een aantal filmpjes met informatie over het team en het parcours in Bosnië.


 
Iedere dag is er live contact met de jongens en worden de laatste nieuwtjes bekend gemaakt. Ook hopen we in de loop van de week nog foto’s te krijgen. De eerste trainingsdag voor het team was goed, duidelijk werd in ieder geval wel dat een goede loting straks heel erg belangrijk wordt. Op sommige stekken valt door obstakels en overhangend gewas namelijk niet of nauwelijks te vissen.
 
Kijk voor het laatste nieuws over dit prachtige evenement en de verrichtingen van “onze jongens” op
www.worldchampionships.nl


ANDEREN LAZEN OOK