GoSnoekbaars.nl

Klik om naar de website te gaan

GoSnoekbaars.nl

Daniël Verbruggen.

Het is allemaal zo’n 30 jaar geleden begonnen toen ik door mijn opa en oma mee werd genomen naar de waterkant. Onze hele familie viste eigenlijk al van jongs af aan en zo is het mij ook met de paplepel ingegoten.

Vooral op jonge leeftijd werd er door mij op alles wat onder water zwom gevist en maakte het allemaal niet zo veel uit wat er aan dat haakje hing het ging vooral om de spanning dat het dobbertje onderging. Toch was het wel zo dat ik al vrij snel een eigen idee over het vissen kreeg en al op vrij jonge leeftijd mijn eigen stijl van vissen begon te ontwikkelen. Toen ik zo’n 10 jaar oud was ging ik achter de karpers aan met mijn penhengel en niet zonder succes al op jonge leeftijd wist ik een aantal mooie vissen te vangen waar ik nu nog trots op ben.

Toen kwam het boilie tijdperk om de hoek kijken en heb ik de hele afstandvisserij van A tot Z meegemaakt. Ook in deze periode heb ik een aantal kapitale vissen weten te vangen zowel in Nederland als in Frankrijk. Tijdens mijn karpervisserij viste ik ook al regelmatig op snoekbaars met de pen en op de een of andere manier wist dit toch elke keer mijn aandacht te trekken. Het snoekbaarsvissen met de pen deed ik op het nieuwe meer maar toch is het op een gegeven moment wat in het slop geraakt en had ik al mijn zinnen weer gezet op het vangen van enkele kapitale karpers.
 
Snoeken heb ik eigenlijk altijd al gedaan en dit ben ik ook altijd blijven doen tot op de dag van vandaag maar mijn liefde voor de snoekbaars is zo rond 1999 pas echt op een beangstigend peil gekomen.
Toen ik een aantal keren met iemand mee was geweest om te verticalen was ik gelijk verkocht Ik moest en zou meteen een volledig ingerichte visboot kopen en dat heb ik ook gedaan. Inmiddels zit ik in het roofvisteam van Berkley alwaar ik samen met mijn teammaatjes medeverantwoordelijk ben voor promotie en productontwikkeling.

Mijn favoriete hengel voor de verticaalvisserij is de Vertic van Berkley, dit is een mooi licht hengeltje wat niet te stug is want daar hou ik niet zo van, ondanks dat hij niet zo stug is kun je er ook wat zwaardere loodkoppen mee vissen. Verder is deze hengel op dit moment voorzien van een ABU Cardinal 801 wat echt een genot is om mee te mogen vissen. Deze molen heeft niet alleen een topslip maar ligt ook nog eens prettig in de hand. Ik wens iedereen een goede vangst toe en wellicht tot ziens aan de waterkant. O ja denk eraan: “CATCH AND RELEASE”

Een dag vissen boeken

Lijkt het je leuk om een dagje te gaan snoekbaarzen maar ben je niet in het bezit van een boot, dan bied ik je nu de mogelijkheid om een dag bij mij in de boot te stappen en achter de snoekbaarzen aan te gaan. Ook wanneer je wel in het bezit bent van een boot maar gewoon wat ervaring op wilt doen of even wilt kijken hoe iemand anders het kunstje doet dan kan dat natuurlijk ook.

Alles is mogelijk en bespreekbaar vertikalen, dropshotten, doodaas vissen het kan allemaal. Je hoeft geen materiaal mee te nemen daar zorg ik voor zowel voor de hengels als voor de shads en eventuele aasvis. Hiervoor hoef je niet te betalen dit zit in de prijs inbegrepen. Mocht je een shad verspelen dan hoef je dit ook niet te betalen en bij het breken van een hengel is dit voor mijn risico, mits je dit niet met opzet doet.

Je zit in een goed uitgeruste boot die van alle gemakken is voorzien zoals dieptemeters, gps en electromotoren etc. Er kunnen per keer maximaal 3 mensen mee en er kan bij mij of op de plaats van bestemming worden afgesproken.

Mocht je interesse hebben dan kun je een e-mail sturen naar info@gosnoekbaars.nl om te vragen wat de prijs is voor deze leuke dag, dit hangt er ook vanaf of je alleen of met z’n tweeën komt en waar er gevist gaat worden.  Het is wel belangrijk dat je ruim van tevoren boekt want er is veel vraag en ik ben niet alle dagen op het water.

Uiteraard is alles “catch and release” en mag er geen enkele snoekbaars worden meegenomen.

Tot ziens!

Daan Verbruggen

Voor meer informatie: www.gosnoekbaars.nl

- naar het overzicht visgidsen -