Gorillapod, perfect visstatief

Gorillapod; het flexibele camerastatief
 

Op het eerste gezicht lijkt dit camerastatief regelrecht afkomstig uit een SF-horrorfilm. Een buitenlands wezen op drie knobbelige poten, dat ons –arme aardbewoners- in ons voortbestaan komt bedreigen. Maar niets is minder waar: dit merkwaardige geval is volledig “at our service” en een uitkomst voor fotograferende sportvissers, die zich aan de waterkant met hun vangst wil vereeuwigen zonder een bereidwillige vismaat in de buurt…

 

De drie solide plastic poten van dit statief zijn zo ontworpen dat ze op elk verbindingsstuk 360 o kunnen draaien. Geen ondergrond is dus te hobbelig of te schuin; je camera staat altijd kaarsrecht.

Maar die zo flexibele poten zijn ook sterk genoeg om de camera met behulp van de Gorillapod om een bootrailing te klemmen, aan een tak te hangen of vast te zetten achter welk vast object dan ook.

Niet zozeer bestemd voor een kostbare professionele camera, maar juist voor die makkelijke, digitale compactcamera’s die iedere visser in zijn vistas heeft (of zou moeten hebben..!).  Klik hier voor meer achtergrondinformatie over de veelzijdige Gorillapod!

Superhandig! De Gorillapod kost 29,95 . Meer informatie www.lezersvoordeelclub.nl
 

 

 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder
Marc Borst -
image description
Tijdelijke verzwaring coronamaatregelen
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 393
Willem Moorman -