Giant Flapper, een nieuwe (vang)gigant van Spro

Persbericht Spro

Giant Flapper, een nieuwe (vang)gigant van Spro 

Door Team Spro

De Giant Flapper komt zeer binnenkort op de markt en zal veel sportvissers blij maken. Gewoon omdat hij steengoed vis vangt. Henk Simonsz en Yvo Bindels hebben hem een seizoen lang uitgebreid getest met telkens kleine aanpassingen tot aan het uiteindelijke model dat perfect zwemt en vooral vangt!


Leverbaar in twee formaten van respectievelijk 15,5 en 20 centimeter en negen aantrekkelijke kleuren.

“De Giant Flapper was op onze laatste Zwedentrip, samen met de Wobshad, met voorsprong ons allerbeste kunstaas op snoek. We hebben er onwijs goed mee gevangen en ook op de Nederlandse wateren bleek het, vooral op zwaar dressuurwater, een regelrechte killer! Over het hoe en waarom kom ik later nog uitgebreid op terug...” aldus Henk.


Ons allerbeste kunstaas op snoek.


Een fenomenale staartactie. Door de uitgekiende staartvorm is hij tergend langzaam te vissen en heeft zelfs bij de laagste snelheid al volop staartactie.



Grofweg is de 15,5 centimeterversie bedoeld voor het werpend vissen en trollen. De 20 centimeter is met name voor het (back)trollen. Je kunt er wel mee werpen, maar zorg er dan wel voor dat je een pittige hengel pakt.


Een korte impressie van hoe de Giant Flapper onder water beweegt.

Team Spro
    
Giant Flappers winnen?
Ga dan naar Facebook en like de actie met de Giant Flapper. Je maakt dan kans op 1 van de 3 pakketten. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 23 oktober 2014.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -