image description

Gezien bij ...

MARCRAFT BV.

Door Berthil Bos.

Zoals jullie al eerder hebben gelezen bij Totalfishing is de sinds 1 juli de bedrijfsvoering van Marcraft B.V. in handen van een nieuw en uiterst ambitieus team.

Er is in die korte tijd ontzettend veel verandert en dit wordt met veel enthousiasme door roofvissend Nederland ontvangen.


Custom-made vanaf de bodem.

Veranderingen dus binnen Marcraft, maar wat niet is veranderd en op detail zelfs nog iets verbetert is de Kwaliteit van de boten. Het uitgangspunt van dit puur Hollandse merk is, dat je een boot voor je leven aanschaft en deze in alle weersomstandigheden zijn werk doet en veilig is.


Bijna een halve centimeter aluminium maakt deze boot sterk met een lange levensduur.

Hiervoor wordt er voor de gehele boot 4 mm. dik aluminium gebruikt met dubbel gelaste naden. Op deze manier wordt er een casco gecreëerd waar je U tegen zegt. Een machtig gezicht als je ziet hoe een Marcraftboot er onder de afwerking uitziet. Dit geeft je gelijk het gevoel dat je te maken hebt met een uiterst veilige boot dit niet kapot kan.  Het mooie van het custom-made principe waar Marcraft bekend om staat, is dat je met eigen ogen kunt zien hoe deze vismachines er van binnen uitzien en dat er in Leeuwarden alleen naar kwaliteit wordt gekeken.


Als je de constructie ziet geeft dat een beresterk en veilig gevoel.

Nadat het casco volledig is gelast, kan er worden begonnen met het opbouwen en afwerken van de boot. Nu is het ook tijd op samen met de nieuwe eigenaar je ideale vispaleis te bouwen. Wat de maten betreft is de keuze zo groot dat er altijd het juiste formaat aanwezig is. Van 410 tot 585 cm. en alles er tussen in.


In de eigen spuitcabine wordt niet zuinig met de primer gedaan.

 Voordat de boot zijn definitieve kleur krijgt worden er eerst kwalitatief hoogwaardige primerlagen  aangebracht wat weer iets zegt over de levensduur. Er zijn talloze opties wat betreft de kleur en eigenlijk is alles mogelijk. De boten worden volledig gestoffeerd met hoogwaardig UV- en waterbestendig boottapijt, maar andere opties zijn ook bespreekbaar. Alle boten kunnen op verzoek in tiller of consolevariant gebouwd worden.


In overleg met de klant wordt er een persoonlijke vismachine gebouwd.

Natuurlijk wordt een echte Marcraft geleverd met het CE-keurmerk en kan je ook voor trailer, buitenboordmotoren en gps, fishfinders en klokken een beroep doen op Marcraft BV.


Een perfecte visboot met alles erop en eraan, veilig en een lange levensduur.

Ga eens kijken en maak een afspraak om een boot in opbouw te zien. Bij het ‘’nieuwe’’ Marcraft staat de relatie met de klant veruit bovenaan en zijn service en garantie de normaalste zaak van de wereld.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Hoogzomersnoeken : Deel 4
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars : Wat een topdagen…!!
Willem Moorman -
image description
Hoogzomersnoeken: Deel 3
Willem Moorman -