Geweldige week in het Noorden

Persbericht Cordes Travel   

Geweldige week in het Noorden  

Wat een week, wat een vangsten en wat een blije groepen. Het seizoen is in volle gang en vele groepen zijn op dit moment via ons (Cordes Travel) in de verschillende landen. Een aantal groepen sturen ons een mailtje, sms of een facebook bericht met hun vangsten, 90% van onze huisjes hebben gratis wifi, dus alle kans om ons op de hoogte te houden van de vangsten. De onderstaande foto's zijn niet ouder dan 1 week.
 
Laten we beginnen met hét kabeljauwparadijs IJsland, want hier vang je toch echt de meeste kabeljauw en een meter-kabeljauw is voor 9 vd 10 vissers echt wel te vangen, om die reden geven we ook 99% kans op die meter kabeljauw, maar vaak gaan ze er wel over heen. IJsland is een top visserij, niet te moeilijk, niet heen en weer varen tussen de stekken en men kan lange driften maken.

Verder is de hele reis naar IJsland compleet geregeld, de vlucht van Amsterdam of Brussel, met 2x 23kilo ruimbagage + 10kilo handbagage, de binnenlandse vlucht, alle transfers, huis, boot, eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken en één hotelovernachting zijn allemaal inclusief in de prijs, men stapt in Nederland of België op het vliegtuig en daarna is alles geregeld.

Hieronder een paar foto's van woensdag 23-07-14, met als zwaarste kabeljauw 24 kilo. In de afgelopen maanden zijn er al topvangsten geweest, waaronder dikke kabeljauw boven de 20 kilo en een giga heilbot van 190 centimeter. Wil je ook eens naar IJsland of wil je je inschrijven voor het Penn IJsland Festival Augustus 2015, bezoek de website.
 


 
De Lofoten in Noord Noorwegen laat zich ook dit jaar weer van haar beste kant zien, niet elke week was het feest, maar vorige week was bij Vaeroy wel een topweek. Vaeroy is een groot eiland in het zuiden vd Lofoten, ver op open zee en daarmee dus dicht bij de stekken, verste stek is 20/25 minuten varen, de 1e goede stek voor kabeljauw en grote koolvis ligt op 5 min. vd accommodatie.

Vorige week was dus een topper, dikste koolvis 17 kilo, zwaarste kabeljauw 27 kilo en langste heilbot was 179 centimeter (alle heilbotten zwemmen weer. In totaal zijn er 32 heilbotten gevangen en honderden kabeljauwen tussen de 10 en 15 kilo. Vaeroy is top, maar ook Nappstraumen is een echte knaller, ook dit jaar heeft Nappstraumen al mooie vangsten prijs gegeven, waaronder heilbot, kabeljauw, koolvis en dikke platvissen die soms de 3 kilo grens aantikken. Kortom ook Nappstraumen is top !

 
Maar zo hebben we meer topaccommodaties in ons programma en veel meer reisverslagen en vangstberichten, kijk op de website: www.cordestravel.nl en lees eens door de berichten heen en lees zelf wat de sportvissers te melden hebben en wat zij zelf vd service en kwaliteit van Cordes Travel vinden.

Dit jaar bestaat Cordes Travel 10 jaar en gaan er een paar duizend roofvissers en zeevissers jaarlijks via ons op reis, naar de landen: Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland, Florida Keys USA, Ierland, Italië en Panama. Kortom we hebben voor elk budget en elke visserij wel iets te bieden, geen ervaring, geen probleem, u kunt bij ons gratis privé-les krijgen. Heeft u een accommodatie op het oog, maar staat deze nog niet op de website, mail ons dan even, want we moeten er nog een aantal plaatsen.
 
Kortom voor een geslaagde visreis bent u bij Cordes Travel aan het goede adres !
 
Tot gauw !
Linda en Raffie Cordes
www.cordestravel.nl
 



 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -