Geslaagde Open Deur dagen bij De Kock Hengelsport

Klik om naar de website te gaan

Geslaagde Open Deur dagen bij De Kock Hengelsport

Tijdens deze 2 dagen kon er op sommige momenten over de koppen gelopen worden. De tweedaagse opendeurdag met de nodige demonstraties was een uitgelezen plaats om informatie te verzamelen over het vissen met kunstaas vanuit de boot, bellyboat of struinend vanaf de kant.

In de winkel kon men zoals gewoonlijk de ongelooflijke voorraad aan kunstaas bewonderen en kopen, in de zaal achter de winkel kon men menige stands en demonstraties terugvinden. Er werden buiten in een basin demonstraties gegeven met alle soorten kunstaas, dit was wel handig, men kon de actie van het kunstaas al zien en voelen voordat men het kocht.

Op de stand van HT kon men zien hoe shads gegoten werden en vragen konden gesteld worden. Er was ook een stand van De Kock waar alles van naald tot draad uitgelegd werd hoe men shads moet opzetten, dropshotten en vele andere dingen. Kim Coremans gaf zelf uitleg over zijn zelf ontworpen dropshot tuigje.

Verder stonden nog vele andere standhouders waar men onder andere informatie kon krijgen over het vissen vanuit een kajak, big game fishing, fish finders, bellyboats, warmtekleding en natuurlijk kunstaas in alle geuren en kleuren.

Zondag op het einde van de opendeurdagen werden de winnaars van de 4 bellyboatwedstrijden bekendgemaakt door Sven Vervloesem. De prijzentafel was zeer goed gevuld en iedereen had prijs.

Zie onderstaand klassement gevist over 4 visdagen:



Meeste cm over de 4 bb dagen: Stefan Bens 479,3 cm.


Tweede plaats Marc Pellens
 

Grootste snoekbaars: Stessens Tim 94.2 cm met Humminbird 325 sponsor Baron Marine.


Winnaar kortst bij 65 cm: Frank Mylle 65.5 cm + vierde in het Klasssement, sponsor Mac Fishing.


Grootste baars: Kim Coremans en Koen Vervloesem 47 cm.
Derde plaats Koen Vervloesem.

 
Grootste snoek: Axl 58 cm.

Deze mooie prijzen werden mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors.


 
Deze opendeurdagen konden als geslaagd afgesloten worden voor zowel de organisator met zijn volledige ploeg als voor de vele bezoekers.

www.hengelsportdekock.be