Geslaagde en supergezellige open deur dagen bij Mega Fish te Merksem

Geslaagde en supergezellige open deur dagen bij Mega Fish te Merksem

Door Ron Smits
 
Het team van Mega Fish heeft ervoor gezorgd dat de open deur dagen wederom zeer geslaagd waren. Hiervoor hadden zij een aantal prominenten uitgenodigd om hun materialen te demonstreren en te presenteren.  
 
Luc Coppens liet een aantal soorten kunstaas van Westin 'zwemmen' in de badkuip en had een aantal spinhengels van Westin om de bezoekers kennis te laten maken met deze hengels uit Denemarken.
 
 
Ik mocht getuige zijn van een nieuw door Luc ontworpen en getest kunstaas. Het prototype was gereed en zal in de loop van de komende maanden geïntroduceerd worden in de Benelux. 
 
 
Al pratende over Westin bleek dat ik eigenlijk al heel lang met kunstaas van Westin in Denemarken de zeeforel het leven zuur maakte. Het kunstaas dat ik gebruikte was van Kinetic en dat werd onlangs omgedoopt tot Westin
 
 
Langzaam maar zeker ontstond, tijdens de verhalen over het vissen op zeeforel, zo het idee bij Mega Fish om medio september/oktober een zeeforellendag te organiseren. De fundering was gelegd. Houdt de website van Mega Fish en Total Fishing maar in de gaten. 
 
 
In het kader van het vijfentwintig jarig bestaan van Mega Fish worden er dit jaar een aantal activiteiten zoals bijvoorbeeld workshops georganiseerd. Op vijftien maart aanstaande wordt een feeder workshop voor de beginnende visser georganiseerd. Meer informatie vindt u op de website van Mega Fish.
 
 
Eric De Keuster, voorzitter van Zeevissport, was ook present. Met zijn hagelwitte overhemd, voorzien van het logo van Zeevissport, valt hij onmiddellijk op.
 
 
Eric had veel nieuws over het Belgium Hobie Kayak Fishing evenementen dit jaar in Nederland. Houdt de website www.belgiumhobiekayakfishing en die van Total Fishing hierover maar goed in de gaten. 
 
 
Naast de stand van Zeevissport stond, zoals ook al op de beurs in Utrecht en Kortrijk de stand van Soroya Fishing van Mark van Roie (ook in het wit).
 
 
Marc had volop informatie over de tweede editie van het Soroya heilbot festival, dat van vijf tot twaalf september dit jaar plaatsvindt. Ook hier op Total Fishing gaat u er meer van horen. Groot aas levert grote vis op is het motto van Marc.
 
 
Uiteraard was er nog veel meer te zien in de grootste winkel op het gebied van hengelsport in België. De vijfentwintighonderd vierkante meter waren goed gevuld met een ruim assortiment op het gebied van bijvoorbeeld zeehengelsport, roofvis, witvis– en karpervisserij en meervalvisserij.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -