image description

George Kniest Watersport voor de varende sportvisser

George Kniest Watersport voor de varende sportvisser

George Kniest Watersport verkoopt alles voor de boot behalve de boot zelf. De winkel in Almere Muiderzand biedt veel productgroepen die voor vissers interessant kunnen zijn: acculaders & omvormers, accu’s, kabels etc., reddingsvesten, elektromotoren, oliën, en waarschijnlijk nog veel meer.

Sinds 2010 beheren zij ook specialistische websites voor productgroepen waar zij de specialist van Nederland in zijn. Enkele shops zijn: marifoonshop.nl, aisshop.nl, reddingsvestenstore.nl, funtubeshop.nl en natuurlijk fishfinderstore.nl 

De watersportwinkel van George Kniest bestaat sinds 1963. In 1985 verhuisde Kniest Watersport van Arnhem naar Oosterbeek en werd begonnen met postorder. De naam werd omgedoopt tot George Kniest Boat Equipment. Een dikke catalogus maakte het mogelijk om artikelen te bestellen, het internet was er immers nog niet.

Een uitgebreid assortiment onder het aloude motto van George Kniest: ‘Voortvarend Voordelig’ ging door Nederland. Palletprijzen voor Raytheon Radars en Decca Navigators veranderde de Nederlandse markt naar Engels voorbeeld. In 1996 werd de watersportwinkel van Almere Muiderzand overgenomen en uitgebreid. De winkel heeft een vloeroppervlak van 1500m².

Door de sterke groei van internetverkopen wordt nu alles centraal vanuit Muiderzand gedaan, een groot assortiment en een grote voorraad (ruim 9000 artikelen op voorraad) zorgen voor een ruime keuze en snelle leveringen. De scherpe prijsstelling is gebleven evenals de liefde voor het vak; een watersportwinkel voor en door watersporters.

George Kniest Watersport
IJmeerdijk 10
1361 AA Almere
Website: www.georgekniest.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Float Plus op de Dutch Fly Fair 2018
Willem Moorman -
image description
Nieuws van Fox Rage
Marc Borst -
image description
Nieuwe website Hengeldiscount online
Marc Borst -