Georganiseerde reis met PML

Persbericht PML

Georganiseerde reis met PML

Van 10 t/m 17 september zal PML Travel een georganiseerde visreis houden naar Dalsland Zweden. Deze reis zal in het teken staan van het verkennen van het wedstrijd water van de Predatortour 2012 op het Laxsjön meer.

Het verblijf zal zijn in de herberg Edsleskogswardshus nabij het Edslan meer. Edsleskogswardshus zal de uitvalbasis zijn van het vissen op Laxsjön of desgewenst de omliggende meren als Edslan, Vanern, etc.



In aanloop van de georganiseerde reis zullen de deelnemers een uitnodiging krijgen voor een samenkomst bij PML Travel waarbij de gehele reis van A tot Z met u wordt doorgenomen. De uitgangsituatie zal zijn een (minimum) van 12 deelnemers en een maximum van 18 deelnemers. Vol = Vol.



U hoeft echter geen deelnemer te zijn van de Predatortour 2012 om aan deze reis deel te nemen, echter deelnemers krijgen wel voorrang met inschrijven.

Het verblijf zal zijn op basis op vol pension, dus inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch & diner. U kunt met uw eigen boot vissen of desgewenst een huurboot krijgen. De kosten voor de reis: Vol pension overnachting: € 500,- p.p. Evt. huurboot: € 300,- per week. De visvergunningen kunnen terplaatse worden gekocht (afhankelijk van het viswater) en zullen rond de € 30,- liggen voor een week.

Voor meer informatie, ga naar: 
http://www.pml-travel.com/index.php/zweden-dalsland en voor inschrijving: travel@pikemasterlures.nl Tel. 0031 6 12886852


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -