Georganiseerde reis 2010

klik om naar de website te gaanGeorganiseerde reis 2010 

PML Travel gaat weer op (georganiseerde) hengelsportreis. De bestemming zal Engerdal, (Noorwegen) zijn. Deze reis gaat plaatsvinden van 28 augustus t/m 4 september 2010.

De autoreis, overtocht met veerboot en het verblijf aldaar zullen verzorgd worden door PML Travel. Tijdens deze reis zullen er begeleiders meegaan. Deze reis is dus ook geschikt voor personen die nog nooit een buitenlandreis hebben gemaakt.

In aanloop van deze reis zal er een informatieavond plaatsvinden alwaar u alle informatie krijgt en vragen kunt stellen betreffende deze reis. In totaal kunnen zich 30 personen inschrijven voor deze georganiseerde reis.

U kunt kiezen voor een verblijf in een Lavo / Pension. Kosten voor het verblijf zijn €375,- per persoon. Ontbijt / lunch / diner komt op +/- € 40,- p.p. per dag. Er zijn 6 huurboten aanwezig voor deelnemers die niet over een eigen boot beschikken. Huurprijs voor een boot komt op €150,- per week.

Afhankelijk van het weer zullen we een gezamenlijke BBQ organiseren ergens in deze week. Pike Master Lures zal wat prijzen beschikbaar stellen voor de mooiste en grootste vissen die de deelnemers vangen in deze week.

U kunt zich nu inschrijven voor deze reis. Voor vragen en informatie, klik hier.

Voor meer informatie over deze bestemming, klik hier.