Gehandicapten Zeevisdag 2011


Gehandicapten Zeevisdag 2011

Op 28 mei a.s. is het dan weer zover, de gehandicapten zeevisdag. Deze zeevisdag wordt georganiseerd voor een ieder met een beperking. Op deze dag wordt een gehandicapte deelnemer gekoppeld aan een wedstrijd- of sportvisser. Zo maken wij er gezamenlijk weer een leuke en sportieve dag van, en dit jaar op een nieuwe locatie.

Tijdens alle vorige edities hebben wij gevist op de Noordpier van Wijk aan zee. Maar helaas heeft Rijkswaterstaat daar dit jaar hier geen vergunning voor afgegeven dus waren wij genoodzaakt een andere locatie te vinden. De meest geschikte locatie om dit mooie evenement te organiseren is in het oude en historische dorpje Velsen zuid, gelegen aan het Noordzeekanaal.

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden. De wedstrijd- of sportvisser zorgt voor al het materiaal en mocht u uw eigen materiaal willen gebruiken, dan is dat natuurlijk geen probleem. Houd er wel rekening mee dat alleen de zeevis die gevangen wordt geteld wordt voor de einduitslag. Het aas zal zoals alle voorgaande jaren gesponsord worden door zeevissen.com.


Deze zeevisdag wordt georganiseerd voor een ieder met een beperking.

De Wedstrijd:
28 mei 2011 - Verzamelen om 09.00 uur. Alle informatie over de exacte verzamellocatie zal ruim van te voren aan u worden doorgegeven. Wij zullen rekening houden met de rolstoelers en de deelnemers die slecht ter been zijn.

Tijden:
- Verzamelen 09.00 uur.
- Aanvang wedstrijd +/- 11.00 uur.
- Einde wedstrijd +/- 15.00 uur.

De Tombola gevolgd door de prijsuitreiking worden ook gehouden in door ons later doorgeven locatie. De opbrengst van de tombola wordt net als vorig jaar aan een goed doel geschonken.

DUS: Wij zijn op zoek vissers die een paar uurtjes willen komen vissen, dit is een evenement om niet te vergeten. Velen hebben hier al eerder aan meegedaan en ik hoop dit jaar weer vele van jullie te zien. Mocht je in je omgeving iemand kennen met een handicap die heel graag hier aan mee zou willen doen, laat het mij dan weten. gijs.schelvis@hotmail.com. Ook vrijwilligers die helpen bij het uitzetten van het parcours en bij het meten van de vis zijn natuurlijk van harte welkom.

Voor de gehandicapte visser:
Voor onze sport- en wedstrijdvisser en voor de organisatie is het van belang te weten waar zij rekening mee moeten houden. Dus een kleine uitleg met de beperking van de deelnemer is voor de organisatie belangrijk.

Laat u ons bijvoorbeeld weten of de deelnemer in een rolstoel zit, of de deelnemer veel zelfstandig kan doen of juist veel hulp nodig heeft, enzovoorts. Alle informatie hierover is welkom. Ook willen wij graag weten of er, en hoeveel begeleiders er aanwezig zijn.