image description

Garmin introduceert LiveScope Plus

Garmin introduceert LiveScope Plus met verbeterde resolutie,duidelijkere beelden en een verbeterde doelscheiding.

De bekroonde live-scanning sonar blijft een gamechanger in de sportvisserij. Eemnes, 24 februari 2022 - Garmin® introduceert vandaag het LiveScope™ Plus systeem. Dit is de nieuwste toevoeging aan Garmin's revolutionaire live-scanning sonarserie met glasheldere live- scanning sonarbeelden en 35% verbeterd onderscheidend vermogen ten opzichte van het bestaande
systeem. Nu, met een hogere resolutie, minder ruis en Garmin’s meest heldere beelden, is het makkelijker dan ooit om structuur, aas en vissen rondom de boot real-time te zien, zelfs wanneer de
boot stil ligt.

Naast de drie standen - Forward, Down en Perspective - heeft LiveScope Plus ook de populaire Perspective Mode Mount. Bekijk LiveScope Plus hier. "LiveScope heeft de wereld van het vissen echt veranderd door live beelden en bewegingen te leveren die zo duidelijk en nauwkeurig zijn dat je zelfs de vissoorten van elkaar kunt onderscheiden," aldus René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. "Met de verbetering van de helderheid van het scherm, de gevoeligheid van de transducer en het onderscheidend vermogen, kun je met LiveScope Plus nu zelfs je vislijn zien - om nog maar te zwijgen over het kunst-aas en hoe de vissen erop reageren."


Beelddefinitie als nooit tevoren
Geoptimaliseerd voor precisie en nauwkeurigheid, levert het nieuwe ontwerp van de LiveScope Plus transducer niet alleen 35% verbeterd onderscheidend vermogen, het is ook in staat om doelen zo klein als 35 cm te identificeren en van elkaar te onderscheiden op een afstand van 100 meter van de boot. Met fantastisch heldere sonarbeelden (in zeven levendige kleuropties), verbeterd beeld en minder ruis op het display die het beeld van vis en structuur belemmeren, kunnen vissers precies zien wat ze willen zien. LiveScope Plus is daarnaast ook uitgerust met extra sensoren waardoor de sonar voortdurend aangepast kan worden om de bootbewegingen te compenseren. Hierdoor heb je, zelfs in ruwe omstandigheden, altijd een stabiel sonarbeeld.



Drie mogelijkheden in één systeem
Het LiveScope Plus systeem biedt drie unieke weergaven aan met één steun die eenvoudig kan worden aangepast aan de vistechnieken en voorkeuren van de visser, zonder dat er gereedschap nodig is. Draai de transducer naar voren voor een live weergave van wat zich voor de boot bevindt; richt hem naar beneden om direct onder de boot te kijken; of draai hem zijwaarts met de meegeleverde Perspective Mode Mount om de 'top down' perspectief modus in te schakelen. Zo krijg je een breed beeld te zien van wat zich voor de boot bevindt tot op 15 meter afstand. Selecteer de LiveScope modus die het beste bij jouw visstek past en de weergave zal automatisch op een compatibel Garmin kaartplotter1 display veranderen.

Upgrade naar LiveScope Plus
Het LiveScope Plus Systeem bestaat uit een compacte GLS™ 10 black box met een LiveScope Plus LVS34 transducer, samen met een trolling motor steun, een perspective mount bracket en een eenvoudige plug-and-play Garmin Marine Network aansluiting voor eenvoudige installatie en integratie met een compatibele kaartplotter. Met een gratis software update kan de LVS34 transducer (apart verkrijgbaar) worden toegevoegd aan een bestaand LiveScope systeem voor als je je huidige systeem wilt upgraden. Zowel het LiveScope Plus systeem als de LiveScope Plus LVS34 transducer zullen naar verwachting eind maart beschikbaar zijn met adviesverkoopprijzen van respectievelijk € 2.199,- en € 1.450,-. LiveScope Plus is compatibel met een groot aantal Garmin GPSMAP® en ECHOMAP™ kaartplotters en combo units. Bekijk hier de volledige lijst met compatibele toestellen.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -