Gamakatsu Zexxer hengels in de uitverkoop bij Fish Inn!

Persbericht Fish Inn

Gamakatsu Zexxer hengels in de uitverkoop bij Fish Inn!

Fish Inn & Outdoor ruimt de Gamakatsu Zexxer hengels op tegen kostprijzen, dit scheelt toch al gauw 40 tot 50% in aanschaf. Deze Gamakatsu serie is ontwikkeld vóór en dóór de moderne Europese roofvisser.

Gamakatsu Zexxer hengels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met HenkSimonsz om ervan verzekerd te zijn dat de laatste trends en ontwikkelingen in de hengels zijn meegenomen. Allen zijn voorzien van een originele Fuji® molenhouder, Fuji® ogen en een verkasoog voor een veilig en gemakkelijk transport.



Om de visser te verzekeren van een perfecte greep op deze dunne blank, is ervoor gekozen om een lichtgewicht Portugees kurken handgreep te plaatsen. Een laser gesneden Aluminium cone zorgt voor een stijlvolle afwerking en ultieme balans in de hengel. Dé keuze voor de serieuze snoek- en snoekbaarsvisser!

Deze gevoelige blanks gemaakt van Japans carbon zijn voorzien van een zeer directe topactie die de visser in staat stelt elke beweging van het kunstaas te registreren. De ideale hengels om te verticalen en twitchend te vissen met kleine plugjes.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -