Gamakatsu Light Body Warmer

Persbericht Spro

Gamakatsu Light Body Warmer

Door Team Gamakatsu

Goede en comfortabele kleding is tegenwoordig niet meer weg te denken en Gamakatsu heeft daar de laatste jaren goed op ingespeeld. De moderne kledinglijn omvat praktisch alle items die een sportvisser zich kan wensen; van thermo-onderkleding tot aan warmtepakken die Siberische omstandigheden aankunnen.

Nieuw voor 2015 is de vederlichte Light Body Warmer. Met een gewicht van slechts ongeveer 325 gram voelt de de bodywarmer aan als een ‘tweede huid’ en behoud je maximale bewegingsvrijheid, wat met name bij het werpend vissen een groot voordeel betekent. Ook ideaal voor de eerste, vaak koude, uurtjes in de ochtend.


Goede en comfortabele kleding is niet meer weg te denken.

De elastische armsgaten, de hoge gevoerde kraag en de elastieken in de boord zorgen ervoor dat de de warmte goed binnen blijft en dat de bodywarmer goed aansluit op het lichaam. De polyester tafetta voering en de polyestervezel vulling vormen een uitstekende isolatielaag  en dat merk je direct wanneer je hem aantrekt!


Goede aansluiting op het lichaam onder andere door de elastische armsgaten en...



...het elastiek in de boord.


De Gamakatsu Light Body Warmer wordt geleverd in een transporttasje en heeft opgeborgen een afmeting van ongeveer 28 x 12 centimeter. Zo kun je de bodywarmer makkelijk in je rugzak, boot en/ of auto opbergen en aanschieten wanneer je maar wilt.


Gemakkelijk op te bergen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Team Gamakatsu

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -