Gamakatsu Hyper Thermal Suit Khaki

Persbericht Spro/Gamakatsu

Gamakatsu Hyper Thermal Suit Khaki
 

Door Yvo Bindels

Inmiddels is het hartje winter en tijdens de echt koude dagen vormt goede kleding een belangrijk onderdeel van m’n totale uitrusting. Ik trek bij kou altijd meerdere lagen kleding over elkaar aan, beginnend met dunne thermo-onderkleding, dan de normale kleding en ik eindig uiteindelijk met een thermopak. Dit pak moet de lichaamswarmte binnen houden en de wind, regen en kou buiten.

Deze winter gebruik ik tot volle tevredenheid het Gamakatsu Hyper Thermal Suit Khaki. Dit pak voldoet uitstekend aan de eisen die ik eraan stel.


Gamakatsu Hyper Thermal Suit Khaki voorzien van een uitneembare binnenjas.


Het is wind- en waterdicht, is relatief licht van gewicht, ademend en houdt de lichaamstemperatuur goed vast. Daarnaast zit dit thermopak mede dankzij het lage gewicht en soepele materiaal uitermate comfortabel, voor mij een vereiste om echt lekker te kunnen vissen.


Voor optimaal comfort.


De neopreen manchetten maak ik met het klittenband altijd lekker strak dicht. Dat houdt de kou buiten, maar ook regen die vooral tijdens het verticalen wel eens naar binnen wil lopen.

De stevige ritsen gaan soepel en zijn dubbel uitgevoerd, waardoor je het pak zowel naar boven als naar beneden kunt openristen.

En dat dit zeker wel eens handig is, hoef ik niet verder uit te leggen. De lichtgewicht binnenjas die eenvoudig uitneembaar is, draag ik tevens graag los.


De manchetten lekker strak dicht.

Kortom, een luxe pak voor de liefhebber die warm de winter door wil komen.

Met vriendelijke roofvisgroeten,
Yvo Bindels


Voor meer informatie over de Gamakatsu Hyper Thermal Suit, klik hier.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -