Full HD-Filmpjes van Hollandse Karperverslaafden

Full HD-Filmpjes van Hollandse Karperverslaafden

De Dutch Carpaddict is een vriendengroep die zich heeft gespecialiseerd in het maken van (korte) hoogwaardige Full HD-karperfilmpjes. De Dutch Carpaddict is een initiatief van de vrienden  Rick Bongers en Peter Schouten. Vanaf het begin zijn mooie vangsten en natuur vastgelegd op de camera.

Rick is grafisch vormgever van beroep en maakt van de filmfragmenten één geheel naar eigen stijl en voorziet de filmpjes van ondersteunend geluid.

De komende tijd verschijnen ook  korte DV-filmpjes van speciale (vangst)momenten! Deze “flashbacks” zullen te zien zijn op diverse sites waaronder Total Fishing.  Wilt u meer zien van de Dutch Carpaddict? Houd dan de site van Total Fishing goed in de gaten en volg ons op Facebook!

Hieronder de eerste “flashback”. In dit filmpje is te zien hoe Willem een monument vangt. De vis zwom op een klein watertje ergens in Nederland. Eerder dat jaar sloeg hij de vis al eens mis aan de oppervlakte. In het late najaar krijgt hij opnieuw een kans.

Diep in de nacht wordt hij gewekt door de beetmelder. De run kreeg hij uitgerekend op de hengel die hij de avond daarvoor had gebroken. De vis vliegt meters door een leliebed. Dat was het begin van een langdurige dril. Vol spanning, getob en spektakel. Uiteindelijk belandt de vis toch in het net. Het monument blijkt nét de magische grens van 25 kg niet te overschrijden. De schoonheid, de magie… wat een vis…

Hieronder een “flashback”van de film en fotoreportage: 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -