Frenzee Euro FXT Leefnetten

Evezet  

Frenzee Euro FXT leefnetten 

Het Euro leefnet Black is ontworpen door onze teamvissers die reeds enige tijd alle voor en nadelen van andere netten in de praktijk hebben ervaren.

Op de commercials is het vangen van soms wel 100+ kilo karper geen uitzondering en dus is ruimte voor meerdere netten beperkt maar wel keihard nodig!

De Frenzee FXT Euro netten hebben een op de smalle kant geplaatste bevestiging waardoor het net minder ruimte voor de visser inneemt, zo is het plaatsen van meerdere netten een makkie.

Groot voordeel is dat het net pas na de tweede ring weer dwars richting bodem gaat, netten die dit al na de eerste ring doen draaien dicht!

Het Euro net van Frenzee is sterk gebouwd, alle zwaar belaste punten zijn met extra zorg en stevig materiaal versterkt. De ringen zijn verzwaard, netjes plaatsen van het net is zo een makkie.

De handels om het net bij weging makkelijker te legen en het uit het water te trekken zijn supersterk! Het net is verkrijgbaar in de populaire Commercial maten 2.5 en 3 meter!  

Het Euro Net Silver is een 2.5 meter net met dezelfde bouwkwaliteit maar wel met wat meer finesse, dit net is voor de witvis bestemd.

Kijk ook eens op www.frenzee.co.uk of www.evezet.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -