image description

Frederik Harbort versterkt het Abu Garcia/Berkley team

Frederik Harbort versterkt het Abu Garcia/Berkley team

Freddy Hartbort vervolgt zijn viscarriere bij het team van Abu Garcia/Berkley! Freddy staat in Duitsland bekend als snoekbaarsspecialist die in de loop der jaren vele moderne technieken heeft geperfectioneerd.

Met meer dan 130 snoekbaars van meer dan 90 cm en 6 vissen over 100 cm is hij waarschijnlijk een van de beste in zijn vakgebied in heel Europa. Naast snoekbaars heeft Freddy ook een behoorlijke naam opgebouwd als het gaat om andere soorten. Zijn 251 cm lange Mandarijnmeerval bijvoorbeeld, staat nog steeds als onofficieel wereldrecord te boek.


Freddy is niet de eerste grote naam die Abu Garcia & Berkley onlangs aan zich wisten te binden. Pro Team Manager David van den Brandt is vanzelfsprekend erg blij dat hij Freddy aan zijn team heeft kunnen toevoegen:

"Ik ben erg blij en trots dat Freddy Abu Garcia en Berkley heeft gekozen als volgende stap in zijn viscarrière. Ik weet dat hij veel andere opties had, dus ik beschouw zijn keuze als een compliment aan het hele team, evenals een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Met zijn ervaring en expertise zal Freddy zeker in staat zijn om onze positie in Duitsland en Europa te versterken".


Naast snoekbaars en snoek, staat de Duitser ook bekend als echte baars-specialist.

Freddy is nu 30 jaar oud en vist inmiddels op alles wat tanden heeft. In het voorjaar won Freddy met zijn teamgenoot Timo Rosche zelfs de Predator Tour in Zweden, een hoogtepunt voor elke roofvisser. Deze volgende stap kon voor Freddy dan ook niet beter getimed worden:


Samen met zijn teammaatje Timo Rosche won Freddy de afgelopen editie van de Predator Tour Zweden.

"De overgang naar het Abu Garcia/Berkley team is ongelooflijk spannend voor mij. Ik kijk uit naar de vele nieuwe collega's en vrienden die ik in deze taak zal ontmoeten. Voor mij is productontwikkeling op het gebied van kunstaas altijd een hobby geweest die samenwerking met een sterke partner vereist. Het feit dat ik nu mijn ideeën samen met 's werelds meest invloedrijke hengelsportmerken kan realiseren, is iets heel bijzonders voor mij. Wie weet zullen mijn ideeën je ooit nog een mooi resultaat aan de waterkant gaan opleveren!".


Volg Freddy ook op Facebook en Instagram!

ANDEREN LAZEN OOK