Frank Warwick treedt toe tot PB Products Europe.

Frank Warwick treedt toe tot PB Products Europe.

 Director of Operations Europe Ronny De Groote zegt:

‘ Het feit dat Frank heeft aanvaard om Research and Development Director Europe te worden betekent een enorme stimulans voor PB Products.  PB Products is reeds meer dan een decennium de marktleider in de Benelux op het gebied van het ‘end game gebeuren’. Echter de stap naar de rest van Europa, en de wereld, is nooit gezet. Maar hier komt in de nabije toekomst verandering in!

Het mag duidelijk zijn dat van zodra je je wilt meten met de andere spelers dat je je moet laten omringen door de beste en de meest innovatieve vissers. Frank is zondermeer werelds meest inventieve karpervisser. Het is daarom ook geen wonder dat ieder bedrijf  hem probeert in hun team op te nemen. Wij, van PB Products Europe, zijn daarom heel trots en tevreden dat Frank heeft besloten om met ons aan de slag te gaan.


In de toekomst zal Frank tezamen met C.T.O. Piet Vogel instaan voor de ontwikkeling van nieuwe, en vooral innovatieve, producten voor PB.
Ik ben er van overtuigd dat de toekomst voor het bedrijf rooskleurig zal zijn en dat de karpervisser in het algemeen zal profiteren van Piets en Franks hersenspinsels.’

 


 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -