Fox Rage Team

Verslag van een testweekend, verzorgd door FOX RAGE

FOX RAGE Team

Door Roel Trum

Het weekend van 19 en 20 februari stond voor het Fox Rage Team in het teken van de eerste ontmoeting tussen alle teamleden uit verschillende windstreken. 2 Dagen zou er gevist worden op de Nederlandse wateren en als uitvalsbasis werd er gekozen voor een hotel in de omgeving van Mook alwaar we binnen korte tijd een grote diversiteit aan wateren tot onze beschikking hadden.


Omstreeks 8.00 uur de volgende ochtend stond iedereen weer fris en fruitig paraat bij de trailerhelling.

Gedurende deze 2 dagen werden de nieuwste producten van Fox Rage aan een praktijktest onderworpen en kon de 10-koppige “bemanning” elkaar beter leren kennen. Zaterdagochtend onder het genot van een lekkere, sterke bak koffie, werd de bootindeling bekendgemaakt door teamleider Dietmar, die alles tot in de puntjes verzorgd had. Daarna vervolgden de teamleden al snel hun weg naar de dichtstbijzijnde trailerhelling. Het weer was ons helaas niet gunstig gezind.


Gedurende deze 2 dagen werden de nieuwste producten van Fox Rage in de praktijk getest.

Een ijskoude en snijdende oostenwind waren debet aan de plotselinge passiviteit van de aanwezige roofvis en vergde het uiterste van zowel mens als “machine”. Desondanks wisten alle leden door hun vastberadenheid en ervaring hun visje te vangen en konden we in de middagpauze genieten van de Duitse culinaire bockworsten welke door onze oosterburen waren meegenomen. Na afloop van deze dag kon iedereen “ontdooien” in het nabijgelegen restaurant waar de schnitzelmenu’s gretig aftrek vonden en de droge kelen gesmeerd werden. 


Al snel waren de eerste glasogen boven.
 
Op zondag viel de keuze op een grote rivier en het hele team stond te popelen om hun hengel krom te slaan op die ene zeldzame “Überzander”. Eenmaal op het water werden de paardenkrachten aangesproken en gingen de teamleden opzoek naar een beoogde stek om hun Fish Snax gummies te presenteren aan de eventueel aanwezige glasogen.


Ondanks de zware omstandigheden wisten ook vandaag alle teamleden vis te vangen aan de welriekende verleiders.


Een weekend met veel testen en ervaring uitwisselen.

Eenmaal aangeschoven aan de dinertafel van het lokale restaurant en onder het genot van een hapje en een drankje, werden we getrakteerd op een vooruitblik van al het moois wat Fox Rage ons nog te bieden heeft in de toekomst en konden we met zijn allen terugkijken op een zeer geslaagd weekend!

Groet, Roel