Fox Rage is coming…

klik om naar de website te gaan

Persbericht Fox:

Fox RAGE is coming…

Wellicht heb je de advertenties al gezien, of had je het nieuwe logo op de muts van Dietmar opgemerkt. Het nieuwe merk Fox RAGE zal binnen niet al te lange tijd gelanceerd worden en daarmee vanaf 2010 het roofvismerk worden.

RAGE is het nieuwe merk ontwikkeld door Fox International, specifiek voor de Europese roofvismarkt. Voormalig wereldkampioen en een van ‘s werelds beste roofvissers Dietmar Isaiasch is de persoon achter de ontwikkeling van RAGE.


.... De persoon achter de ontwikkeling van RAGE: Dietmar Isaiasch.

“RAGE is echt iets bijzonders – een roofvismerk dat specifiek aansluit op de wensen van de Europese roofvisser. Het is verfrissend, vernieuwend en staat voor absolute kwaliteit om ervoor te zorgen dat de roofvisser meer en grotere vis kan vangen,” aldus Dietmar.

“Ik vis al ruim 25 jaar op roofvis en heb gigantisch veel tijd geinvesteerd in het kijken naar de achtergronden van de rovers en hun natuurlijke gedragingen met maar één doel voor ogen: om meer en grotere vis te vangen,” zo zegt Dietmar.

RAGE zal in mei gelanceerd worden en zal een programme omvatten dat onder meer bestaat uit kunstaas, hengels, tassen, gevlochten lijnen en kleding.


Tal van nieuwe producten in het assortiment van RAGE.

Voor meer informatie kijk op www.foxrage.com.