Fox op de Hengelsport en visbotenbeurs

Fox op de Hengelsport en visbotenbeurs

De hengelsport & visbotenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht was de afgelopen jaren een grandioos succes en wij van Fox zijn verheugd hier een bijdrage aan te hebben mogen leveren.

De komende editie pakken we nóg groter uit, en dat komt vooral omdat we weer ontzettend veel nieuws kunnen laten zien! Hieronder slechts een greep uit de nieuwigheden.

CARP
Onze nieuwe CHUNK kledingrange belooft een ware sensatie te worden in karperland. Nog nooit werden stoere en moderne looks gecombineerd met zulke kwalitatieve eigenschappen en hoogwaardige materialen. Van isolerende onderlagen en stoere hoodies tot stijlvolle jacks en coole hoofddeksels, deze zeer complete range zal ongetwijfeld veel belangstelling trekken.



Verder pakken we uit met drie nieuwe en zeer uitgebreide hengelranges. Zo heeft de populaire Horizon range een compleet redesign ondergaan met verbeterde blanksamenstelling, een ander type geleideogen en nieuwe handvat opties.

Deze Horizon X range is er bovendien in een groot aantal lengtes en testcurves voor alle mogelijke toepassingen en situaties. Tussen de welbekende Warrior ‘instaprange’ en de Horizon X introduceren we de Torque range. Deze wordt gekenmerkt door hoogwaardige blanks en minimalistische looks, neem ze op onze stand ter hand en laat je overtuigen.



Draai ook zeker even een paar keer de slinger van de EOS 10000 molen met free spool voorziening rond, dit allround model ligt nu ongeveer een half jaar in de winkels en de reacties die we krijgen van onze klanten zijn zonder uitzondering positief.



Natuurlijk zijn we er ook om je te helpen bij al je vragen met betrekking tot rigs, materialen, tactieken, etc. Onze karper consultants Mark Noorman en Mario Taal staan hiervoor het hele weekend tot je beschikking en demonstreren je graag hoe je het beste kunt halen uit onze Edges end tackle range.



MATRIX
Nieuw voor 2015 is de  SUPER 36 seatbox. Stabiliteit, gebruiksgemak en vernuftig design zijn de kernwoorden voor deze zitmand. Een unieke afneembare en opvouwbare side tray cover is ook alweer zo’n typerend Matrix idee. Zeer compact op te bergen en toch volledige bescherming tegen zon of regen voor als je aas.



Het 3D steunen pakket is uitgebreid met diverse nieuwigheden, in het oog springt daarbij de PANORAMIC pole support.  Eindelijk een pole support waarmee je ook ondersteuning krijgt wanneer je naar de zijkant vist.



De rodholdalls in nieuwe Matchmaster luggage range zijn uitgevoerd met 2 strips en worden geleverd met 2 gratis banksticks. Naast het opbergen en veilig transporteren kan je nu ook eenvoudig de visafstand met behulp van het foudraal opmeten.



Op de stand zullen de Matrix vissers Richard Sanders en Arjan Klop aanwezig zijn. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en uitleg te geven bij alle producten.

RAGE
Streetfishing is helemaal hot en Rage speelt hier goed op in met diverse nieuwe softbaits, zoals de Micro Tiddler slow en fast en Micro Fry.

Gemak dient de visser, de dropshot ready rigs en kit zijn daar een perfect voorbeeld van. Met deze kant en klare montages ben je in enkele seconden klaar om uit te werpen.



In de nieuwe loaded softbaitkits zijn de hoogwaardige Rage jipkoppen gecombineerd met populaire Proshads. Alweer een voorbeeld van gebruiksgemak! Ook de serie tangen is compleet vernieuwd. Hierbij is nog meer praktijkgericht gedacht. 



Op de stand zullen aanwezig zijn Daan Verbruggen en Dietmar Isaiasch om elke vraag te beantwoorden en uitleg te geven bij alle producten.



Kortom het is dubbel en dwars de moeite waard de Fox stand te bezoeken en schroom niet je vragen en ervaringen met ons te delen. Tot ziens op onze stand!