Fox lanceert nieuw PVA gaas

Fox lanceert nieuw PVA gaas

Fox International heeft zojuist zijn nieuwe range aan PVA Gaas gelanceerd die nu wordt geleverd in lengtes van 10 meter op compacte kokers inclusief plunger (stampertje)! Extra navulverpakkingen van 10 en 25 meter zijn ook leverbaar wat Fox PVA het meest voordelige PVA op de markt maakt.

Fox PVA Gaas is er in zowel een Heavy als Fine uitvoering voor het vissen in verschillende watercondities en dieptes. Beide zijn in Wide en Narrow Funnel Systemen verkrijgbaar (inclusief plunger), PVA tape is het laatste product uit onze complete range.

Shaun McSpadden, Fox International product development director, is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van het nieuwe Fox PVA die nu op 10 meter spoelen wordt geleverd met extra voordelige 10 en 25 meter navulverpakkingen.”

De Fox PVA Mesh Range bestaat uit de volgende producten:

Wide Funnel Systeem – 10m Heavy

Wide Funnel Systeem – 10m Fine

Narrow Funnel Systeem – 10m Heavy

Narrow Funnel Systeem – 10m Fine

Heavy Mesh navulverpakking – wide 10m spoel

Heavy Mesh navulverpakking – wide 25m spoel



“We hebben ook besloten het PVA in een Heavy en Fine Mesh te fabriceren en niet te kiezen voor het verkopen van warm en koud water varianten.

We hebben deze keuze gemaakt omdat we vinden dat PVA niet beperkt zou moeten zijn tot de weersomstandigheden, maar meer af moet hangen van de water omstandigheden en dieptes.

De Heavy Mesh is niet alleen geschikt voor warmer water maar ook diepere stekken waar fijner gaas al opgelost zou kunnen zijn voordat het de bodem raakt. Onze Fine Mesh is ideaal voor koud water of zeer ondiepe stekken waar je wilt dat het gaas sneller oplost.”

Voor meer informatie : Klik hier


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -