Fox Illusion Trans Khaki fluorocarbon: Veelzijdige Illusie

Persbericht Fox

Fox Illusion Trans Khaki fluorocarbon: Veelzijdige Illusie 

Door Hans van den Brink

Fox Illusion is een fluorocarbon onderlijnmateriaal dat alweer heel wat jaartjes op de markt is. Het werd langzamerhand wel eens tijd voor een vernieuwing op dit gebied en dat is eindelijk zo ver. En hoe?  Dit veelzijdige materiaal is naast de originele transparante uitvoering nu ook verkrijgbaar in de nieuwe Trans Khaki kleur.

Daar waar de oude Illusion al voldoende onzichtbaar werd onder water, gaat het met de nieuwe versie nog net even een stukje verder.



De Trans Khaki uitvoering verdwijnt in sommige gevallen werkelijk volledig uit het zicht, ook in kraakhelder water! Perfect dus, maar daarmee zijn we er nog niet.....



Uiteraard is Illusion, in zowel de oude als de nieuwe versie, uitermate geschikt om toe te passen in diverse montages zoals een (hinged) stiffrig, een D-rig of een chod-rig.



Daarnaast is het geweldig om als leadermateriaal te gebruiken.



Of het nu gaat om een shock-leader bij gebruik van een gevlochten hoofdlijn, of juist dat extra stukje schuurbestendigheid bij het vissen in de buurt van obstakels, dit materiaal heeft de beste eigenschappen voor alle toepassingen.



Ondanks het stugge karakter van Illusion is het toch goed te knopen en last but not least het is ‘memory free’.

Mocht je Illusion gebruiken als rig materiaal, dan is het enorm gemakkelijk met behulp van wat stoom weer in elke gewenste vorm te krijgen, gebruik je het als leader dan volstaat het krachtig op spanning brengen van de gehele lengte om weer een perfect kaarsrechte leader te krijgen, zodat deze weer volledig plat op de bodem komt te liggen.



De nieuwe Illusion Trans Khaki is verkrijgbaar in 20lb en 30lb trekkracht zodat je in elke situatie uit de voeten kunt.
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -