Fox Halo HT-100 Focus Hoofdlamp

Persbericht Fox

Review Fox Halo HT-100 Focus Hoofdlamp            

Jasja Bijsterbosch

Deze nieuwe hoofdlamp van Fox heeft een zeer fel LED licht wat maar liefst 90 graden verstelbaar is, zo kun je de lichtbundel altijd op de juiste plek richten.

Ongeacht hoe de lamp op je hoofd zit, of je een muts op hebt, etc. Bovendien is de hoofdband verstelbaar dus ‘one size fits all’.


 
In de hoofdlamp zit ook een bewegingssensor, dit is erg makkelijk voor als je bijvoorbeeld beet krijgt en snel schoenen of laarzen aan moet doen, of op het water zit en gauw licht nodig hebt. Je haalt je hand er voor langs en de lamp aan, zodra je dit nog eens doet gaat het licht weer uit. Op de hoofdlamp zit ook nog een rode LED wat diverse voordelen heeft. Rood is minder opvallend dan wit licht, zodat je van een afstandje veel minder opvalt en bovendien minder insecten aantrekt.



De lamp is waterdicht wat erg makkelijk is in een regenbui. Hij heeft 3 x AAA (mini penlite) batterijen nodig, die van het merk Duracell worden meegeleverd. De Halo HT-100 heeft voor mijn visserij precies de kenmerken die ik nodig heb, en is toch lekker klein. Fox heeft in een Halo range een nog iets kleiner plus een wat groter model met nog meer functionaliteiten. Kortom: voor ieder wat wils!


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 122 : Droog op karper
Willem Moorman -
image description
De Allrounder: Karper op de vaste stok.
Willem Moorman -