Fox FX Net Stink Sleeve

Fox FX Net Stink Sleeve  

Door Jeroen Flokstra  
 
Wat is er erger dan een doorweekt schepnet moeten inpakken en in je auto gooien? Niet iedereen beschikt immers over een eigen visauto en vaak moet deze na de sessie weer gebruikt worden voor het gezin of werk. 
 
Er is menigeen die het schepnet in een vuilniszak mee terug naar huis neemt of moeilijke toeren uithaalt met een emmer, waar het net natuurlijk niet lekker in past of de armen van het net uit blijven steken en overal achter blijven haken. 
 

Drogen aan dde waslijn.
 
Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want met de Fox FX Net Stinksleeve behoren deze problemen tot het verleden.
 

Een ingepakt doorweekt net.
 
De FX Net Stink Sleeve is gemaakt van een waterdicht duurzaam PVC materiaal waarvan de naden volledig zijn gelast en dus geen vocht of stank doorlaat. Hij neemt nauwelijks ruimte in beslag en kan netten tot 46 inch herbergen. 
 

Geen stinktoestanden meer in de auto.
 
Het is slechts een kwestie van je net oprollen en je schuift ‘m zo in de Sleeve. De brede klittenband strip zorgt er voor dat je hem keurig kunt afsluiten en er is zelfs rekening gehouden met bevestiging van de steel van het schepnet. 
 
Deze kan in een apart vakje en kan ook weer met klittenband vast worden gezet. Nieuw voor 2014 is een XL versie waarin je ofwel twee landingsnetten, ofwel een net plus een STR Weigh Sling kunt opbergen.
 
In twee versies verkrijgbaar.
 
Voor mij dus vanaf nu geen stinktoestanden meer in de auto, eenmaal thuis aangekomen gaat het  natte net uit de Stink Sleeve en over de waslijn om te kunnen drogen!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -