Foto-actie met PikePerfection pluggen.

Win EUR 100,- met uw foto!

VissenVangen.nl start een leuke foto-actie met PikePerfection pluggen. Stuur je vangst in die je met één van de Pikeperfection pluggen hebt gevangen en maak kans op EUR 100,-!

Vissenvangen.nl is enthousiast over de PikePerfection pluggen:
Wij zijn er van overtuigd dat deze pluggen binnen de kortste keren ook tot uw toppers gaan behoren. Vooral in de Nederlandse sloten, poldervaarten en zandputten zijn met dit afwijkende kunstaas spectaculaire resultaten te boeken.”

“Op het eerste gezicht zien de PikePerfection pluggen er misschien niet zo afwijkend uit, maar eenmaal in het water kunt u ze tot een prachtige actie laten komen.”

De pluggen zijn uiterst langzaam te vissen, maar u kunt ze ook een snelle actie meegeven. De pluggen zijn vervaardigd van een zwaar voorlichaam en een drijvend achterlichaam. Hierdoor behoren ze tot de langzaamzinkende categorie die tot maximaal 2 meter diep gevist kan worden.  U kunt deze pluggen uitstekend werpen, maar ze zijn ook trollend achter de boot te vissen.”

“De pluggen zijn stuk voor stuk handgemaakt van uitstekende houtsoorten en afgelakt met harde botenlak. De pluggen worden geleverd in twee maten: 8 cm (16 gram) en 10 cm (30 gram) en in 7 verschillende kleurstellingen.”


VissenVangen.nl is met deze pluggen nu een leuke foto-actie gestart voor de lezers van Total Fishing…

Als u dus een mooie roofvis weet te vangen op deze pluggen, dan kunt u uw foto inzenden naar info@vissenvangen.nl. Op deze foto moeten de vis, de plug en de visser te zien zijn. De mooiste inzending krijgt een VissenVangen-cadeaubon t.w.v. EUR 100,-! In de VissenVangen nieuwsbrief van maart wordt de winnaar bekend gemaakt!
Voor meer informatie : Klik Hier


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -